Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Αεροπορική εταιρεία θα χρεώνει και την τουαλέτα!

Όλα τα έχουμε ακούσει, αλλά αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε! Η Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία «Ryanair», λέει, είναι έτοιμη να αρχίσει να χρεώνει τους επιβάτες της για τη χρήση τουαλέτας κατά τη διάρκεια της πτήσης! Όχι, δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, αλλά το είπε ο ίδιος ο διευθυντής της, Μάικλ Ο’ Λίρι.
Η «Ryanair» αποτελεί τη μεγαλύτερη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης και θεωρείται υποδειγματική για τις καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζει. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι οι χαμηλές τιμές των ναύλων που προσφέρει στους πελάτες της, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες ασφαλείας των πτήσεων (ό,τι πληρώνεις παίρνεις;).
«Αυτό που έχουμε εξετάσει κατά το παρελθόν και εξετάζουμε και πάλι τώρα είναι η πιθανότητα να τοποθετήσουμε κερματοδέκτες στις πόρτες», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ο’ Λίρι στο τηλεοπτικό δίκτυο του BBC.
Προσοχή λοιπόν: Αν τελικά ισχύσει το… χαράτσι της τουαλέτας και τύχει κάποια στιγμή να χρειαστεί να ταξιδέψετε με αεροπλάνο της εν λόγω εταιρείας, καλό θα ήταν να προνοήσετε και για τις φυσικές σας ανάγκες, προμηθευόμενοι με ψιλά!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: