Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Πέντε τρόποι για να την "ρίξετε"

Τα πάντα και ειδικά το φλερτ θέλουν τρόπο και υπομονή.Παρουσιάζουμε τα πέντε βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να γυρίσετε με εκείνη πίσω στο σπίτι σας.
Αντιμετωπίζετε προβλήματα όταν βγαίνετε ραντεβού με μια κοπέλα και δεν μπορείτε να μεταφέρετε τη συζήτησή σας στην... κρεβατοκάμαρα; Δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάποια μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν εγγυημένα στον "σκοπό" σας;
Μην αγχώνεστε και μην σπάτε άλλο το κεφάλι σας. Οι πέντε παρακάτω τρόποι προσέγγισης μιας γυναίκας αποκλείεται να μην φέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα... το σεξ:

1. Άγγιζε την σε «ανύποπτες» στιγμές
Ένα κοινό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες είναι να νομίζουν ότι από το μηδέν μπορούν να φτάσουν στο εκατό.
Θεωρούν ότι χωρίς να έχουν επιχειρήσει την σωματική επαφή όλο το βράδυ, μπορούν άνετα να προχωρήσουν στο «ψητό». Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Πρέπει να «κερδίζεις» το δικαίωμα να την αγγίζεις όλο και περισσότερο σταδιακά.
Ξεκίνησε με τα απλά: την πιάνεις από την πλάτη, της προσφέρεις το χέρι σου όταν βγαίνει από το αυτοκίνητο, την αγγίζεις δήθεν τυχαία σε άσχετες στιγμές καθώς μιλάτε.
Πρέπει να αισθανθεί άνετα και να συνηθίσει το χέρι σου πάνω της για να σε αφήσει να προχωρήσεις παρακάτω…

2. Ψιθύριζε της στο αυτίΤο αυτί είναι ένα από τα πιο ερωτογενή σημεία στο γυναικείο σώμα. Μπορείς να το εκμεταλλευτείς χωρίς να θεωρηθεί ότι προχωράς πολύ γρήγορα.
Σκύψε και μίλησέ της κοντά στο αυτί, ψιθύρισε της αυτό που θέλεις να πεις ακόμα κι αν της λες ένα αστείο. Το θέμα είναι ότι η ψιθυριστή φωνή σου θα την… αναστατώσει και θα προετοιμάσεις το πεδίο «μάχης».

3. Άφησε την να περιμένει
Είναι ένα κολπάκι που πιάνει σχεδόν πάντα. Αφού της έχεις ψιθυρίσει κάτι στο αυτί, απομακρύνσου περνώντας «σκιστά» από τα χείλια της, σαν να ήθελες να την φιλήσεις.
Γενικότερα, αν της δείξεις ότι θα μπορούσες άνετα να την φιλήσεις αλλά δεν το κάνεις, εκείνη θα τρελαθεί και οι μετοχές σου θα ανέβουν κατακόρυφα και ενστικτωδώς!
Οι γυναίκες τρελαίνονται όταν βλέπουν έναν άντρα με αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχο και όλο αυτό το σεξουαλικό παιχνιδάκι τις κάνουν να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο.
Μην ξαφνιαστείς αν τελικά αρχίσει εκείνη το κυρίως παιχνίδι…

4. Πρόσεξε τα υπονοούμενα
Η λέξη «σεξ» και όλα τα ερωτικά υπονοούμενα δεν απαγορεύονται, αλλά υπόκεινται σε κάποιους άγραφους νόμους.
Π.χ. δεν αρχίζεις να περηφανεύεσαι για τις γκόμενες που έχουν ξαπλώσει στα σεντόνια σου αλλά πρέπει να παραδεχτείς έμμεσα ότι προφανώς και θέλεις εκείνη στο κρεβάτι σου. Προσπαθείς να της το πασάρεις σαν «αστειάκι» σε στυλ: «Α, είσαι πολύ καλή. Μήπως προσπαθείς να με ρίξεις στο κρεβάτι;».
Υπονοούμενα- κρύα αστειάκια που υποδηλώνουν πόσο καλός είσαι στο κρεβάτι απαγορεύονται, γιατί φαίνεσαι κάφρος και ότι στο μυαλό σου υπάρχει μόνο αυτή η σκέψη. Nαι, όντως υπάρχει αλλά δεν είναι ανάγκη να το καταλάβει.

5. Κάνε παιχνιδάκιαΚι όταν λέμε "παιχνιδάκια", το εννοούμε κυριολεκτικά. Μπορείς να μετατρέψεις ένα ραντεβού σε αγώνα προς το κρεβάτι. Τι εννοούμε;
Έστω ότι είπατε να βγείτε και να πάτε για μπόουλινγκ. Μπορείς να το μετατρέψεις σε κάτι πιο πικάντικο, λέγοντας της ότι όποιος χάνει πρέπει να φιλάει τον άλλο σε κάποιο σημείο του σώματος του.
Και ταυτόχρονα προσπάθησε να αποφύγεις τα πέντε φάουλ:

1. Μην μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Ακόμα κι όταν είσαι ο Μπραντ Πιτ και εξιστορείς τα πιο συναρπαστικά γεγονότα της ζωής σου καταντάς γραφικός.
2. Το κόλπο με το μασάζ είναι τόσο πολυφορεμένο που καταντάει βαρετό (όχι πως δεν πιάνει βέβαια). Καλύτερα αν φτάσετε σπίτι σου και θες να την προσεγγίσεις να το κάνεις πιο άμεσα, χωρίς δικαιολογίες.
3. Μην προσπαθείς να την ποτίσεις με αλκοόλ. Θα φανείς και ηλίθιος και δεν θα πετύχεις τίποτα.
4. Όσο και δύσκολο να φαίνεται μην κοιτάς συνεχώς το στήθος της. Μόνο λίγο, για να της δείξεις ότι εκτιμάς τις ώρες που πέρασε μπροστά στον καθρέφτη κι επέλεξε τελικά αυτή την μπλούζα.
5. Πλήρωσε τα πάντα. Δυστυχώς κάποιες αξίες δεν αλλάζουν ποτέ.!!
Πηγή:ΜΕΝ 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: