Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Του έκοψε τη γλώσσα με τα δόντια της

Φιλί που «σκοτώνει» έδωσε μία γυναίκα από το Νιούκαστλ της Μ. Βρετανίας στον σύντροφό της. Αφού του ζήτησε να τη φιλήσει «γαλλικά», γιατί είχε καιρό να το κάνει, του έκοψε τη μισή γλώσσα, αφήνοντας τον άτυχο άντρα να σφαδάζει από τον πόνο.
Μάλιστα, η Τρέισι Ντέιβις έφτυσε μετά το κομμάτι σάρκας στο πάτωμα, ενώ όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους το παρέδωσε μέσα σε μια πλαστική σακούλα, λέγοντας: «Είχαμε έναν καυγά και του έκοψα τη γλώσσα… πάρτε τη.»
Ο 45χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να του κολλήσουν το κομμένο κομμάτι.Ο διαζευγμένος Μαρκ Κόγκιλ γνώρισε την Ντέιβις τρεις μήνες πριν το περιστατικό. Την ημέρα εκείνη, στις 10 Οκτωβρίου πέρυσι, ο Μαρκ είχε καλέσει την Τρέισι σπίτι του για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.
Μετά το γεύμα, η γυναίκα νευρίασε επειδή λίγες ώρες πριν ο γυναικολόγος της την πληροφόρησε ότι δεν ήταν έγκυος.
Τότε ο Μαρκ προσπάθησε να την ηρεμήσει, όταν εκείνη του είπε με παράπονο ότι έχει μέρες να της δώσει ένα ωραίο, παθιασμένο φιλί. «Ήταν ωραίο και με πάθος, αλλά ξαφνικά έγινε σαν τον Μάικ Τάισον», είπε ο 45χρονος στο δικαστήριο.
«Ούρλιαζα και προσπαθούσα να την βγάλω από το κεφάλι μου», πρόσθεσε. Παρ' όλα αυτά, η Ντέιβις αρνείται ότι προέβη σε αυτή την πράξη με δόλο και ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα πως συνέβη κάτι τέτοιο. Η δίκη συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: