Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Κυρία Βίκυ Σταμάτη, δε ντρέπεστε;

«Ζω σαν τη μέση Ελληνίδα». Τάδε έφη, Βίκυ Σταμάτη.
Το διάβασα και μου έπεσαν τα μαλλιά, όπως φαντάζομαι και σε όλους εσάς που το ακούσατε ή το διαβάσατε. Καλά λένε ότι το θράσος δεν έχει όρια, όπως επίσης και η ασυδοσία.
Η σύζυγος, λοιπόν, του Άκη Τσοχατζόπουλου, σε συνέντευξή της μέσα από τη φυλακή, δήλωσε ότι ζει σαν τη μέση Ελληνίδα. Σωστά. Γιατί η μέση Ελληνίδα, ξοδεύει αλόγιστα δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε τσάντες, παπούτσια και είδη σπιτιού. Επίσης, η μέση Ελληνίδα ζει σε υπερπολυτελή διαμερίσματα στην καρδιά της Αθήνας, ταξιδεύει συχνά σε εξωτικούς πανάκριβους προορισμούς, μένει σε χλιδάτα ξενοδοχεία και τρώει σε γκουρμέ εστιατόρια. Ακριβώς κυρία Βίκυ μου. Είναι η καθημερινότητα της μέσης Ελληνίδας, όπως δηλώσατε. Που έχει μία δουλειά που της εξασφαλίζει στο 100% όλα τα παραπάνω.
Θα ήθελα να ήξερα, δεν ντρέπεστε λίγο; Την ώρα που παιδάκια πεθαίνουν από την πείνα και άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τους δυσβάστακτους φόρους, εσείς δίνετε συνέντευξη, και αντί να δείξετε μεταμέλεια, κάνετε τα πάντα για να προκαλέσετε. Παράγινε το κακό. Μία κάνατε απεργία πείνας, μία σας έτρεχαν στο νοσοκομείο για λόγους υγείας, μία θυμηθήκατε ότι δεν μπορεί το παιδί να μεγαλώνει χωρίς μάνα, μία ότι είστε το πρότυπο της μέσης Ελληνίδας! Τι άλλο θα θυμηθείτε το προσεχές διάστημα, για να ξέρουμε πώς θα σας αντιμετωπίσουμε;
Τα αλόγιστα έξοδα που κάνατε και η χλιδή στην οποία είχατε συνηθίσει, σας έφεραν στη σημερινή κατάσταση. Μη ζητάτε και τα ρέστα. Μην προκαλείτε τον κόσμο κάνοντας τέτοιου είδους εξωφρενικές δηλώσεις! Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, και αυτό πρέπει να γίνει μάθημα όχι μόνο σε εσάς, αλλά και σε άλλους που έκαναν την ίδια ζωή. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όλα έχουν ένα τίμημα σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή, και πρέπει να το πληρώσετε.
Όσο όριο δεν βάζατε στα έξοδά σας και στις σπατάλες σας, άλλο τόσο δεν βάζετε αυτή τη φορά και στις άκρως προκλητικές δηλώσεις σας. Αφού λοιπόν, έχετε την ψευδαίσθηση ότι ζείτε σαν τη μέση Ελληνίδα, εξαπολύετε πυρά και προς τους δημοσιογράφους αλλά και στις δικαστικές αρχές, απειλώντας μάλιστα με αυτοκτονία!
«Πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη, σε καινούριο αίτημα μου περί αποφυλάκισης, δύναται και οφείλει να απαντήσει θετικά ως ανεξάρτητη συντεταγμένη αρχή, αλλιώς αποφασίζει τη φυσική μου εξόντωση και υπογράφει την αυτοκτονία μου»!
Σωστά διαβάσατε! Μας απειλεί κιόλας η κυρία Βίκυ Σταμάτη, ότι αν δεν την αφήσουν να βγει από τη φυλακή, θα αυτοκτονήσει!
Κυρία Βίκυ μου, δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί, αλλά δεκάδες συμπολίτες μας αυτοκτονούν καθημερινά επειδή τα χρέη τους έχουν πνίξει. Δεν απειλούν, όμως, κανέναν. Όταν κάποιος φτάνει σε αυτήν την κατάσταση δεν το ανακοινώνει. Το κάνει, γιατί η ψυχολογική του κατάσταση είναι τέτοια που δεν του αφήνει το περιθώριο να σκεφτεί. Γιατί πριν φτάσει η χώρα μας στη σημερινή κατάσταση, όλοι όσοι πήραν την απόφαση αυτή, ζούσαν ως μέσοι Έλληνες. Είχαν τη δουλειά τους, με τον ανάλογο μισθό , τις οικογένειές τους και ρύθμιζαν με αυτά τα χρήματα τις υποχρεώσεις και κάλυπταν τις βασικές τους ανάγκες. Τώρα, όμως, που η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου, συνταξιούχοι αλλά και άνθρωποι νεότερης ηλικίας, κοντά στα 30, βάζουν τέλος στη ζωή τους, γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Αλήθεια κυρία Βίκυ μου, σας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πώς είναι να ζεις με 800 και 1000 ευρώ; Είχατε ποτέ αγχωθεί για το αν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της οικογένειάς σας; Είχατε μπει ποτέ στη διαδικασία να βρείτε δύο δουλειές για να εξασφαλίσετε τα προς το ζην; Δε νομίζω. Οι πράξεις άλλα δείξανε, και με αποδείξεις μάλιστα, δεκάδων χιλιάδων ευρώ που δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε!
Γι’ αυτό θα σας δώσω μία συμβουλή, που θα την κλέψω από μία διαφήμιση. «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς».
http://www.aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: