Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Μας κλέβουν με όλους τους τρόπους οι Αλβανοί!

Βρήκαν ότι τα συστήματα εδώ είναι μπόσικα και μας κλέβουν με όποιο τρόπο θέλουν και μπορούν! Μια μεταμεσονύκτια έρευνα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ σε ΚΤΕΛ με προορισμό την Αλβανία, με μπλόκο στην Εθνική Οδό Αγρινίου-Ιωαννίνων, έβγαλε λαβράκια. Ο έλεγχος σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες με προορισμό τα Τίρανα (μέσω Κακαβιάς), αποκάλυψε...
πως οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει εισιτήρια. Για την ακρίβεια, ούτε ένα! Αυτό, σημαίνει απόκρυψη φόρου εισοδήματος και μη καταβολή ΦΠΑ.
Υπενθυμίζουμε πως πριν από περίπου ένα μήνα, απαγορεύτηκε σε λεωφορεία 18 αλβανικών εταιριών μεταφοράς η είσοδος στην Ελλάδα από το οικείο υπουργείο Μεταφορών, γιατί δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για δρομολόγηση σε τακτικές γραμμές μεταξύ της χώρας μας και κρατών που δεν ανήκουν στην ΕΕ.
Η ανοχή έναντι των Αλβανών σε αυτή τη χώρα, πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Τα συνεχή κρούσματα εγκληματικότητας με δράστες Αλβανούς και θύματα Έλληνες, έχουν εξοργίσει τον κόσμο, που ανησυχεί πλέον σοβαρά για την ασφάλειά του. Πολλά δε από τα καλάσνικοφ που «έκαναν φτερά» από τις αλβανικές αποθήκες μετά την «εξέγερση» του 1997, κατέληξαν στην Ελλάδα... Αυτό που στον «ΕΚ» έχουμε αναδείξει ως θέμα πολλές φορές, είναι οι καθ' όλα «χαλαροί» έλεγχοι στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Αν αυτό λυθεί, αυτόματα θα λυθούν και πολλά άλλα προβλήματα και κυρίως θα δοθεί τέλος στην ασύδοτη δράση των Αλβανών κακοποιών στην Ελλάδα.
www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: