Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ - Και οι τρεις αγνόησαν το νόημα των εκλογών

Δριμεία επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Α. Σαμαρά
«Η επιλογή του κ.Σαμαρά να συναντηθεί πρώτα με την τρόικα και μετά να παρουσιάσει στη βουλή και στον ελληνικό λαό τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης δείχνει με σαφήνεια τις προθέσεις και τις προτεραιότητές της. Τα όσα προεκλογικά υποστήριζαν τα τρία κόμματα περί επαναδιαπραγμάτευσης, έχουν δώσει πλέον τη θέση τους στην πιστή εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων, αγνοώντας πλήρως το μήνυμα των εκλογών» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου θα αποστερήσουν από την οικονομία σημαντικά εργαλεία εθνικής ανάπτυξης. Η συνεχιζόμενη μείωση των δημοσίων δαπανών, μέσα από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους και τις περικοπές στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα βαθύνει περαιτέρω την ύφεση και την ανεργία.
Η μοναδική προοπτική ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας προϋποθέτει την ανατροπή της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής και τη συγκρότηση ενός νέου στρατηγικού σχεδίου για τη στήριξη της ανάπτυξης και της απασχόλησης και την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: