Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Αγωγή της Χρυσής Αυγής κατά "Τύπου της Κυριακής"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε ρεσιτάλ κιτρινισμού και παραπληροφόρησης επιδόθηκε σήμερα η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», στο πρωτοσέλιδο της οποίας διαβάζουμε: «Στρατό από αστυνομικούς με οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες απαιτεί ο Μιχαλολιάκος». Η συγκεκριμένη είδηση ξεφεύγει από τα όρια της λασπολογίας και αγγίζει αυτά της επιστημονικής φαντασίας. Μη έχοντας άλλο τρόπο να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα οι κεντροδεξιοί αντίπαλοί μας εφευρίσκουν τη μία τερατολογία μετά την άλλη.
Στη συνέχεια του εν λόγω άρθρου, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες συνεχίζονται. Αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει αιτηθεί την απόσπαση περισσοτέρων αστυνομικών απ’ όσους δικαιούται βάσει νόμου. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς στο επίσημο αίτημα του κόμματός μας προς το αρμόδιο υπουργείο, αιτούμεθα λιγότερους αστυνομικούς απ’ όσους δικαιούμεθα.
Το νομικό μας τμήμα προετοιμάζει τη στιγμή αυτή αγωγή κατά της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής» για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση. Όσον αφορά τα σχετικά με… «πυρήνα της Χρυσής Αυγής στους κόλπους της αστυνομίας», θα έπρεπε να γνωρίζει ο συντάκτης του κειμένου, ότι όλα τα πολιτικά κόμματα αιτούνται την απόσπαση συγκεκριμένων αστυνομικών για την ασφάλεια των βουλευτών τους. Πυρήνας της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία ασφαλώς και δεν υφίσταται, υπάρχει ενδεχομένως ένας αριθμός Ελλήνων Αστυνομικών που επικροτούν το πολιτικό μας πρόγραμμα, όπως δικαιούνται ως Έλληνες πολίτες.
http://filotimia.blogspot.gr/2012/07/blog-post_08.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: