Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Έκκληση Μ.Αλί Μπιράντ"Ανοίξτε τη Σχολή της Χάλκης άμεσα"

Ο έγκριτος δημοσιογράφος και αρθρογράφος της Τουρκίας Μεχμέτ Αλί Μπιράντ στο άρθρο στην εφημερίδα POSTA εξυμνεί τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Χουσεϊν Τσελίκ ο οποίος ζήτησε την άμεση επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, είχε καλέσει να γίνει αυτό άμεσα, είχε αναφέρει πως αυτό είναι ντροπή για την Τουρκία.
«Επιτέλους κάποιος βγήκε και είπε τις αλήθειες. Δήλωσε πως δεν έχει κανένα νόημα με το να κρατείται κλειστή η Θεολογική Σχολή. Καλά τότε τι περιμένουμε; Γιατί ταλαιπωρούμε και βασανίζουμε τους πολίτες μας» γράφει ο Μπιράντ.
Ο τούρκος αρθρογράφος γράφει επίσης πως « αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσελίκ κάνει παρόμοιες δηλώσεις. Όμως φαίνεται πως εν μπορεί να γυρίσει τον τροχό και φωνάζει «φτάνει». Άντε πια κάντε κάτι. Τι περιμένει η χώρα που όταν θέλει, μπορεί και βγάζει νόμους μέσα σε δυο ημέρες. Όλοι λένε πως οι σχολή πρέπει να ανοίξει , αλλά κανείς δεν κάνει κάτι. Έχει περάσει ηδημο καιρός να γλιτώσουμε από την ντροπή που κρατάμε τη Σχολή κλειστή»
http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: