Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Εσείς κ. Πρωθυπουργέ τί είστε και τί υπερασπιζόσαστε;

Aξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνηση Σας με απογοήτευσαν!
Επί 45 λεπτά άκουγα τα κούφια λόγια από την ξύλινη γλώσσα ενός ανθρώπου που δεν έχει ποτέ δουλέψει, ιδρώσει και πεινάσει στη ζωή του. Ήταν τα λόγια ενός ανθρώπου που ζει στο δικό του κόσμο!
Τις ίδιες ακριβώς αερολογίες ακούσαμε το 2004 και το 2007 από τον Κώστα Καραμανλή και το 2009 από τον Γιωργάκη Παπανδρέου.
Με μιά μόνο και μοναδική διαφορά.
Ήταν τότε οι ελεύθερα εκλεγμένοι Έλληνες πρωθυπουργοί, ενώ Εσείς Μεγαλειότατε είστε ο πρωθυπουργός, που αποδέχεται, ότι ακόμη και για το προσωπικό «κλάσιμο» , είναι συμφωνημένο να ζητήσει την έγκριση των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων.
Αναφερθήκατε κατ αρχήν στην σημερινή εξαθλίωση της πλειονότητας του ελληνικού λαού.
Δεν κάνατε καμμιά προταση όμως για το πως θα αντιμετωπισθεί άμεσα η ανθρωπιστική κρίση στη πατρίδα μας.
Σιγήσατε αντί να επιδιώξετε να κοινητοποιήσετε την αλληλεγγύη του απανταχόθεν Ελλήνισμού κατά της φτώχειας του 50% του ελληνικού πληθυσμού. Σιγήσατε διότι δεν σας ενδιαφέρει η καταπολέμηση της δυστυχίας του Έλληνα αλλά μόνο η πιστή εφαρμογή των διαταγών των αφεντικών Σας. Των Γερμανών. Αν διαθέτατε έστω και μια πέτσα ανθρωπιάς, δεν θα επιτρέπατε πριν λίγες μέρες στον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνηση Σας να κλείσει 10.000 νοσοκομειακές κλίνες, εκτελώντας τους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου, την ίδια στιγμή που στοιβάζονται κατά χιλιάδες οι Έλληνες ασθενείς και οι συγγενείς τους στους διαδρόμους των νοσοκομείων! Είναι τα ράντζα που κατήργησε ο Αβραμόπουλός Σας που τώρα με την ίδια επιτυχία θα τα κάνει μαντάρα και στην εξωτερική πολιτική…
Βρε παλιάνθρωπε του κερατά, την περασμένη εβδομάδα πέθαναν μωράκια από καρκίνο, διότι διατηρούνται κλειστές οι κλίνες στην εντατική των παιδιατρικών νοσοκομείων και Εσύ μου μιλάς για «το κουράγιο που θα σπάσει τα αυγά» !
Τί κουράγιο θα κάνουν αυτοί οι γονείς πάνω από τους τάφους των παιδιών τους;
Το σκεφτήκατε ποτέ;
Επιπλέον δεν αναφερθήκατε στους υπευθύνους που μας οδήγησαν στην ανθρωπιστική κρίση και σε αυτούς που, με τις επιλογές τους, σκότωσαν και σκοτώνουν χιλιάδες συνανθρώπους μας.
Ποιοί, πώς και πότε θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους;
Σιγήσατε κ. Πρωθυπουργέ!
Ορκιστήκατε  «πίστη εις την πατρίδα και εις το σύνταγμα και εις τους νόμους του κράτους».
Πού προβλέπεται στο ελληνικό Σύνταγμα, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί Του θα εκτελούν διαταγές των ξένων επιτρόπων που έχουν εγκατασταθεί στις «κρεββατοκάμαρες» των υπουργείων τους;
Τί ψήφισε ο ελληνικός λαός, «εταίρες» των γερμανών ή κυβέρνηση;
Στην κυβέρνηση Σου χειροτονήθηκε ο κ. Νικολόπουλος υπουργός Εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης. Μερικές μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων Του διοργάνωσε ο λαμπρός αυτός Νέος στην Πάτρα ένα μεγάλο πάρτυ όπου κατά την διάρκεια της πανηγυρικής ομιλίας Του και απευθυνόμενος προς την κα. Μαμά Του, είπε επί λέξει: « Μάνα, ο γιός σου τα κατάφερε»! ( ο εαυτούλης Του τα κατάφερε). Η κυβέρνησή Σας αποτελείται από ένα μάτσο «Νικολόπουλους» και τον Κωστή Χατζηδάκη ( περήφανος συνεργάτης του Ράϊχενμπαχ και των Γερμανών). Το επεξηγώ για να μην παραξηγηθώ. Η κυβέρνηση Σας αποτελείται από ένα μάτσο αποδεδειγμένα ανίκανους, ανεύθυνους, φλύαρους πολυλογάδες και εν μέρει ανεπάγγελτους ή από πιστούς υπηρέτες των ξένων συμφερόντων. Δηλαδή …το ψάρι δεν βρωμάει μόνο από το κεφάλι!
Μιλήσατε για αποκρατοικοποιήσεις «χωρίς ταμειακές προβλέψεις με σκοπό την ελκυση επενδύσεων»!
Τί αστεία μπουρδολογία ήταν αυτή κ. Πρωθυπουργέ της Ύπατης Αρμοστείας;
Ζητάτε την παραβίαση των κανόνων της αγοράς επιδιώκοντας το ξεπούλημα σε καιρούς που αγοράζουν μόνο οι καρχαρίες και οι τοκογλύφοι;
Ποιός θα επενδύσει και μέσα σε ποιό εργασιακό καθεστωτικό πλαίσιο; Δωρίζουμε δηλαδή την προίκα των παιδιών μας, που έχτισαν με το αίμα και τον ιδρώτα τους οι γονείς μας, για να αυγατίσουν τα κέρδη τους οι Γερμανοί φίλοι μας!
Με ποιό όφελος;
Τους μισθούς πείνας για ολίγους σκλάβους;
Είστε ο εντεταλμένος διαχειριστής των σκλάβων; Διότι αν πιστεύετε στην καλωσύνη των επενδυτών, τότε είστε επικίνδυνα ανόητος ή αφελής και κάνετε λάθος επάγγελμα. Πάντως Σας διαβεβαιώνω ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται ούτε βοτσαλάκι να πουλήσετε…και αν κάποιος επενδυτής καταφέρει να το αγοράσει, θα του βγει γρήγορα ξυνό! Μιλήσατε για επακόλουθες υπεραξίες της γης. Υπεραξίες στα ακίνητα έρχονται μόνο όταν η ζήτηση είναι τουλάχιστον διπλάσια της προσφοράς και όχι αν νέος μας γείτονας είναι Γερμανός!
Το οικόπεδο « η Ελλάδα» έχει προ πολλού πουληθεί και Εσείς κάνετε τώρα την μοιρασιά της μεσιτείας!
Μιλήσατε για επενδύσεις μέσω της απελευθέρωσης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Παλιό και γνωστό το παραμύθι, διότι για να ενεργοποιήσετε 100 φράγκα του ΕΣΠΑ, πρέπει να υπάρχει η ιδία συμμετοχή ύψους 20 φράγκων. Πού θα τα βρείτε αυτά τα χρήματα; Γιατί δεν μιλάτε κ. Πρωθυπουργέ για την επιστροφή των κλεμμένων από τους συναδέλφους Σας πολιτικούς, από τα λαμόγια που χρηματοδότησαν και το κόμμα Σας και από τους επίορκους δημοσίους λειτουργούς που ψηφίζουν παραδοσιακά τα τρία κυβερνητικά κόμματα; Πότε θα επιστρέψετε τα κλεμμένα στα ασφαλιστικά ταμεία, στους πυροπλήκτους, στους σεισμοπαθείς και σε όλους τους άλλους κατατρεγμένους; Είσαστε τόσο γαλαντόμος που χαρίζετε 600 δισ. € στους κλέφτες;
Για ποιά αλήθεια μιλάτε;
Τί θα πληρώσουν οι ξένοι συμβαλόμενοι του Ελληνικού Δημοσίου σαν αποζημίωση, όταν αποδεδειγμένα «λάδωναν» επί δεκαετίες και παρέδιδαν προϊόντα χαμηλής ποιότητας έναντι υπέρογκης τελικής τιμής; Θα την βγάλουν με περαίωση όπως η ΖΗΜΕΝΣ; Πλανάσθε πλάνη οικτράν κ. Πρωθυπουργέ, τόσο Εσείς όσο και τα αφεντικά Σας!
Εκείνα τα 183 δισ. € ( αξίας του 1938 ), συν το 1,15 τρισ. € τόκους που μας χρωστούν οι Γερμανοί από τον πόλεμο γιατί δεν τα ζητάμε Ηerr Premierminister Samaras? Du nicht verstehen αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ; Έχεις τέτοιους τίτλους στα χέρια Σου και Εσύ απαιτείς από τον ελληνικό λαό θυσίες για να πετύχουμε τους στόχους των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων;
Τα ελληνόπουλα πεινούν, οι ασθενείς δεν έχουν φάρμακα και πεθαίνουν, οι συνταξιούχοι φυτοζωούν, η πείνα ωθεί τους πεινασμένους να σκοτώνουν για ένα κομμάτι ψωμί και Εσείς Μεγαλειότατε δεν ασχολείστε με λαϊκισμούς;
Δεν λαϊκίζετε κ. Πρωθυπουργέ αλλά συνεχίζετε τον αγώνα Σας για να με σώσετε, λέγοντας «παπαριές», που ούτε ο Γιακουμάτος δεν θα τολμούσε να αμολύσει.
Θέλετε να ρίξετε τις τιμές και να καταπολεμήσετε τα καρτέλ!
Τότε γιατί δεν καταργείτε αναδρομικά το δικό Σας νόμο 4055/12 που δημιουργήθηκε για να παραγραφούν οι παρανομίες αυτών των καρτέλ; Όσο για τις τιμές, γιατί δεν τηλεφωνάτε στον κ. πεθερό Σας ( είναι αυτός που προίκησε την κα. σύζυγό Σας);
Οφείλει να Σας εξηγήσει γιατί η κονσέρβα των 400γρ. με τοματοπελτέ, που βγαίνει από τα εργοστάσιά του, πουλιέται στα σούπερ-μάρκετ του Βερολίνου, του Λονδίνου και του Παρισιού για 0.69 € την ίδια στιγμή που ο μπακάλης του χωριού μου την αγοράζει από τον χονδρέμπορα του για 1,70 € το κομμάτι για να την πουλήσει σε εμένα, τον περήφανο Έλληνα, αντί 2,00 € ;!
Σε ποιούς κάφρους απευθύνεστε κ. Πρωθυπουργέ ή σε τί τιμές νομίζετε ότι κινείται ο δείκτης ανοησίας του ελληνικού λαού;
Θέλετε να επαναφέρετε την ρευστότητα στην αγορά μέσω του επαναπατρισμού των καταθέσεων.
Τι πίνετε κ. Πρωθυπουργέ και δεν μας δίνετε; Αυτή την ιδέα δεν θα την είχε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας που μένει η κομμώτρια της συζύγου του κ. Προβόπουλου. Ο σκύλος του κ. Ροτσιλντ δεν θα είχε την τόλμη να κάνει μια τέτοιο πρόταση. Η προσπάθεια για την κάθε περαιτέρω επεξήγηση θα ήταν βλακώδης για τυχόν απορίες Σας ρωτήστε κ. Πρωθυπουργέ καλύτερα τον σκύλο της ράφτρας της κα. Μέρκελ.
Πρίν τις τελευταίες εκλογές υποσχεθήκατε με δραματικούς τόνους να κατατροπώσετε την εγκληματικότητα, να καταργήσετε το τερατούργημα του νόμου Ραγκούση και να τσουβαλιάσετε τους λαθρομετανάστες, στέλνοντας τους πίσω στις πατρίδες τους! Στις προγραμματικές Σας μιλάτε τώρα για μια κοινοβουλευτική κουβεντούλα, για εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά κεκτημένα και για άλλες γενικολογίες. Ούτε κουβέντα για την αναβάθμιση της ελληνικής αστυνομίας και των μισθών του προσωπικού της, Δεν Σας ενοχλεί ότι εφτά αστυνομικοί κερδίζουν σε ένα μήνα όσα ένα αλβανός τσιλιαδόρος σε μία εβδομάδα; Κουβέντα δεν έγινε από τον Μεγαλειότατο και για την φύλαξη των ελληνικών συνόρων. Δεν θα είχαν μάλλον προλάβει ακόμη να Σας μεταφράσουν όλες τις γερμανικές οδηγίες. Ο κ. Πρωθυπουργός δεν τόλμησε να αναφερθεί ούτε καν στο όνομα της χώρας απ΄ όπου εισέρχονται ανενόχλητοι καθημερινά οι χιλιάδες λαθρομετανάστες. Η λέξη «Τουρκία»ενεργοποιεί αυτόματα τη γερμανική σφαλιαρομηχανή. Οι, καθημερινά, δεκάδες μαχαιρωμένοι αλλοδαποί που ζητούν τις νύχτες βοήθεια στα ελληνικά νοσοκομεία και το ημερήσιο εμπόριο με την προστασία που προσφέρουν οι ορδές των ναζιστών στις γειτονιές των πόλεων, δεν αποτελούν πρόβλημα για τον κ. Πρωθυπουργό. Ίσα-ίσα μαθαίνουμε ότι οι ναζιστές ( τα αδέλφια Του Μεγαλειοτάτου στη πολυκατοικία) οργανώνουν τάγματα εθελοντών που θα αναλάβουν να φυλάξουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο κ. Πρωθυπουργός θα επικροτήσει/ θα επιδοτήσει και δημοσίως αυτές τις πρωτοβουλίες.
Λέξη δεν έχασε ο κ. Πρωθυπουργός για την εθνική άμυνα, για τις νέες πρωτοβουλίες μιας ανεξάρτητης ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, για την εκμετάλευση του ορυκτού μας πλούτου από τους Έλληνες για την συνεχή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του έλληνα πολίτη, για τα διαπραχθέντα εγκλήματα των ευρωπαίων φίλων και εταίρων μας και των ελλήνων δοσιλόγων κατά της ανθρωπιάς. Ο κ. Πρωθυπουργός σιώπησε εσκεμμένα για πολλά θέματα. Η γερμανική μετάφραση θα Του φταίει!
Το σύγχρονο παιδομάζωμα δεν απασχολεί τον κ. Πρωθυπουργό!
Φέρνεις σαν γονιός τα παιδιά σου σε αυτή την χώρα στον κόσμο, τα μεγαλώνεις και τα εκπαιδεύεις με κόπους και θυσίες και όταν είναι έτοιμα να προσφέρουν στον τόπο τις γνώσεις και την εργασία τους, έρχεται ένας γερμανός αλήτης και τους εκπατρίζει (απαγάγει) με τη βία. Καταργήσατε την ιδιωτική περιουσία, βιάσατε τις ζωές μας, ξεφτυλίσατε την αξιοπρέπεια μας και τώρα μας κλέβετε τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Αρκετά κ. Πρωθυπουργέ με τον ραγιαδισμό της δημοσιονομικής προσαρμογής και το πρωτογενές πλεόνασμα της υπομονής μας.
Μιλήσατε για μια κυβέρνηση τετραετίας. Να είσαστε ευτυχισμένος άμα κατορθώσετε να βγάλετε τον Σεπτέμβριο του 2012. Διότι, όταν πάνε τα παιδιά μας στο σχολείο και δεν βρουν τα βιβλία τους, τότε δεν θα ήθελα να ήμουν, ούτε ψύλλος στον κόρφο Σας.
Η ανικανότητα δεν είναι έγκλημα κ. Πρωθυπουργέ αλλά δεν θα Σας προστατεύσει αύριο στο δικαστήριο, άμα κατηγορηθείτε για την διάπραξη εγκλημάτων.
Είμαι πατριώτης και η καρδιά μου βρίσκεται στο σωστό σημείο, αριστερά. Υπερασπίζομαι την πατρίδα μου, τα σύμβολά της, τους νόμους και τα συμφεροντα της μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου. Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!
Εσείς κ. Πρωθυπουργέ τί είστε και τί υπερασπιζόσαστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: