Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ρωσίδες ιερόδουλες έκλεψαν απόρρητα μυστικά του τουρκικού στρατού! 44 αξιωματικοί φυλακίστηκαν

Οι Ρωσίδες «Ματα Χάρι» πήραν όλα τα μυστικά στα κρεβάτια των αξιωματικών του τουρκικού στρατού.
Σαρώνει τον τουρκικό στρατό το σεξουαλικό-κατασκοπευτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Μετά από επιχείρηση του στρατού σε συνεργασία με την αστυνομία αποκαλύφθηκε κύκλωμα το οποίο παγίδευε με ιερόδουλες τούρκους αστυνομικούς και του υποχρέωνε αργότερα να φέρουν απόλυτα στρατιωτικά μυστικά τα οποία τα πουλούσαν στο εξωτερικό. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες πως 1000 dvd με εικόνες ερωτικού περιεχομένου των αξιωματικών βρέθηκαν και το κύκλωμα είχε πληροφορίες για 2500 αξιωματικούς. Ηδη υπάρχουν υποψίες πως έχουν κλαπεί μυστικοί κωδικοί των τουρκικών F-16 αλλά και των συστημάτων αεράμυνας της Τουρκίας.
44 εν ενεργεία αξιωματικοί των τουρκικών Ενόπλων δυνάμεων ηδη είναι στη φυλακή άλλοι 51 ανακρίνονται καθώς οι τουρκικές αρχές προσπαθούν να βρουν μέχρι που είχε φτάσει η δράση του κυκλώματος.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη της τουρκικής εφημερίδας POSTA με τίτλο “ τους παγίδευαν με σεξ και τους έπαιρναν στρατιωτικά μυστικά των αεροσκαφών και των ραντά».
Το κύκλωμα δρούσε με τον εξής τρόπο. Με διάφορες ρωσίδες ιερόδουλες προσέγγισαν κάποιους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς. Όταν υπήρξε σεξουαλική επαφή επι πληρωμή καταγράφονταν τα πάντα με κρυφή κάμερα. Αργότερα το κύκλωμα απειλούσε τα θύματα με την αποκάλυψη του βίντεο και ζητούσε ή κάποια στρατιωτικά μυστικά ή να τους φέρουν σε επαφή με αξιωματικούς μεγαλύτερης βαθμίδας το οποίο γίνονταν. Καθώς σε περίπτωση αποκάλυψης θα καταστρέφονταν και η οικογενειακή και η επαγγελματική ζωή τους.
Μόλις οι Ρωσίδες κατάφερναν να έχουν σεξουαλική επαφή με τoυς υψηλόβαθμους αξιωματικούς τότε ξεκινούσε το πιο κρίσιμο σημείο. Μέλη του κυκλώματος πάλι με τις απειλές του βίντεο τους ζητούσαν να τους φέρουν συγκεκριμένα στρατιωτικά μυστικά. Όπως μυστικούς κωδικούς των αεροσκαφών, ονόματα διεύθυνσης αξιωματικών, κωδικούς της αεράμυνας της Τουρκίας κτλ.
Το κύκλωμα έπαιρνε αυτές τις πληροφορίες και τις πουλούσε σε μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού έναντι υψηλού τιμήματος
Η τουρκική αστυνομία ήδη έχει συλλάβει έναν τούρκο επιχειρηματία ως ηγέτη του κυκλώματος όπως και ένα πρώην μέλος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
Αυτό που δεν ξέρουν μέχρι στιγμής οι αρχές είναι πόσες πληροφορίες ηδη βρίσκονται στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών και μέχρι που θα φτάσουν οι αποκαλύψεις.
Καθώς όταν οι συλληφθέντες αξιωματικοί, οι περισσότεροι της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν ήταν ηδη θύματα του κυκλώματος υπάρχουν φόβοι πως εκατοντάδες άλλοι ίσως να έχουν διαρρεύσει ή ακόμη να διαρρέουν μυστικές πληροφορίες των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
http://www.onalert.gr/stories/rwssides-sratos-ierodoules

Δεν υπάρχουν σχόλια: