Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ασύλληπτο: οι υπάλληλοι της Βουλής απαιτούν «επίδομα καθισιού»!

Είναι ασύλληπτο: οι υπάλληλοι της Βουλής απαιτούσαν επίδομα 4,000 ευρώ ο καθένας για τις δυο εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου και, τελικά, συμφώνησαν να πάρουν από 1,000 ευρώ!
Είναι μιά ακόμη απάντηση στο ερώτημα «γιατί» κατέρρευσε το ελληνικό κράτος!
Διαβάστε να τρελλαθείτε: οι 1,200 υπάλληλοι της Βουλής -όλοι συγγενείς, φίλοι και κουμπάροι βουλευτών και πρώην βουλευτών- είχαν συνεννοηθεί και έπαιρναν 2,000 για κάθε εκλογική αναμέτρηση! Τα χρόνια της πλαστής οικονομικής ευημερίας αυτό! Πληρώνονταν, επιπλέον δηλαδή, για να κάθονται! Διότι τις ημέρες των εκλογών η Βουλή, ως γνωστόν, είναι κλειστή!
Ε, το ίδιο απαίτησαν και τώρα, σε μιά στιγμή που η χώρα καταρρέει οικονομικά. Πίεσαν για να πάρουν το «επίδομα καθισιού» -εις διπλούν, μάλιστα- και κατάφεραν να κερδίσουν 1,000 ευρώ ο καθένας από τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της Βουλής ουσιαστικά για ένα 24ωρο!
Τελικά, αφού ξεσηκώθηκε το τηλεοπτικό σύμπαν, κινητοποιήθηκε ο νέος πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, και ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ένα ευρώ επιπλέον οι 1,200 εργαζόμενοι της Βουλής.
Καλά, οι ίδιοι δεν έχουν τσίπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: