Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Όσο και αν προσπαθεί δεν χωρά να κρυφτεί πίσω από ένα δάχτυλο ο Π.Καμμένος.

Αν μή τι άλλο , τα κυβικά του δεν το επιτρέπουν ούτε "τεχνικά".
Μεταφορικά πάντως δεν του το επιτρέπουν οι αποχωρούντες από το κόμμα που καταγγέλλουν σημεία και τέρατα που είναι πρωτοφανή για "Δημοκρατικό κόμμα".
Στην επικαιρότητα κυριαρχεί το γεγονός ότι αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Α' Πειραιά Γιάννης Κουράκος, με καταγγελίες περί ενεργούς ανάμειξης του Γιώργου Βουλγαράκη στο κόμμα.
Εξερχόμενος της συνεδρίασης, 15 λεπτά μετά την έναρξη της, ο κ. Κουράκος αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον κ. Βουλγαράκη.
«Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;»
υποστήριξε ο κ. Κουράκος ότι του είπε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, για να του απαντήσει εκείνος: «Τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρ. Ζώη». Σύμφωνα πάντα με το βουλευτή Πειραιά, ο κ. Βουλγαράκης τού είπε με τη σειρά του ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.
Επιπρόσθετα, ο κ. Κουράκος ισχυρίστηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθούν όσα ανέφερε, και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.
Τέλος, ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: