Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Διαφέρουν οι δύο λίστες Λαγκάρντ

Διαφορετική μορφή έχει η νέα λίστα Λαγκάρντ που έφτασε πρόσφατα από το Παρίσι με αυτή που παρέδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην κυβέρνηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Bήμα, το υλικό που έφτασε από το Παρίσι είναι σε εντελώς διαφορετική μορφή από αυτό που παραδόθηκε τον περασμένο
Οκτώβριο στο ΣΔΟΕ.
Η λίστα από το Παρίσι είναι υπό μορφή αρχείων, τα οποία περιέχουν στις πιο πολλές περιπτώσεις περισσότερα του ενός ονόματα που είναι οι δικαιούχοι των καταθέσεων της λίστας Λαγκάρντ στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Σε πολλές περιπτώσεις δηλαδή ως δικαιούχοι ενός λογαριασμού εμφανίζονται όλα τα μέλη μιας οικογένειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, σε κάθε αρχείο εκτός από τα προσωπικά δεδομένα (ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κ.λπ.) περιέχεται και το φορολογικό προφίλ καθενός από τους καταθέτες. «Με βάση όλες αυτές τις πληροφορίες οι οποίες από την περασμένη Πέμπτη φωτίζουν όλο και καλύτερα την υπόθεση, είναι φανερό ότι το υλικό που είχε φτάσει τόσο στους οικονομικούς εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ όσο και στην ελληνική Βουλή διαφέρει από αυτό που παραδόθηκε πριν από λίγες μέρες από τους Γάλλους τού εκεί υπουργείου Οικονομικών» αναφέρει το δημοσίευμα.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: