Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Το σπίτι μου η πατρίδα μου.

Σπίτι οικογένεια- έθνος χώρα κράτος.
Αυτό είναι το σπίτι μου, το σπίτι σας!!!
Ένας πολιτισμένος-δημοκράτης-δίκαιος πολίτης θέλει να έχει μια καλή κυβέρνηση όπως είναι μια καλή οικογένεια.
Όπως περικλείει η έννοια καλή οικογένεια διαχρονικά, επιστημονικά και με την ανωτερότητα που διακρίνει το ανθρώπινο είδος.
Δηλαδή έχουμε ένα σπίτι που είναι κτισμένο με σωστές και γερές βάσεις και ανταπεξέρχεται σε μεγάλες φυσικές καταστροφές.
Μέσα σε αυτό το σπίτι έχει στην αγκαλιά του μια οικογένεια με διάφορα μέλη που το καθένα έχει τις δικές του απόψεις και ανάγκες.
Υπάρχει ο αρχηγός ο πατέρας, ο ρυθμιστής η Μάνα και τα υπόλοιπα μέλει υπακούν και εφαρμόζουν για το καλό του οικογενειακού καλού.
Όλα τα μέλη έχουν μερικές ανάγκες κοινές, φαγητό, ζεστασιά, ντύσιμο, μετά έρχονται τα μέλη με εξειδικευμένες ανάγκες, σχολειό. Διασκέδαση, παρέες, μετά έρχονται οι ανάγκες που δεν τις έχεις προγραμματίσει και είναι απρόοπτες και που δεν έχεις προβλέψει και αυτές είναι, αρρώστιες, ατυχήματα, φάρμακα, νοσοκομεία.
Για κάποιο απρόοπτο εξωτερικό παράγοντα ανατρέπεται όλος ο προγραμματισμός και καλείτε όλη η οικογένεια υπό την καθοδήγηση του αρχηγού πάτερα να δούναι πως θα το αντιμετωπίσουν.
Ο καλός αρχηγός πατέρας, δεν κόβει από το φαΐ ή το σχολειό ή το ντύσιμο ή την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών, αλλά από την διασκέδαση, βόλτες, λούσα και αλλά μη αναγκαία άμεσα.
Αν παρόλα αυτά συνεχίζετε ο εκτροχιασμός του προγραμματισμού κόβει πάλι περιττά από τα μέλη που είχαν την ευθύνη του προγραμματισμού και όχι από τα μέλη που εμπιστευόταν τους προστάτες τους πάτερα και μάνα.
Τα ανυπεράσπιστα μέλη τα παιδιά, και οι ανήμποροι, εμπιστεύονται από φυσικό ένστικτο τους γνωρίζοντες, τους υπευθύνους, τον πατέρα και την μάνα.
Για σκεφτείτε αν ένας πατέρας αντί να κόψει δικές τους πολυτέλειες και περιττά, να κόβει από το φαγητό των παιδιών, τα σχολεία τους, τα φάρμακα τους. Για σκεφτείτε έναν πατέρα και μια μάνα να κάνουν την ζωή τους στερώντας από αυτούς που είναι ανήμποροι να αντιδράσουν, τα παιδιά τους και τους υπερήλικες γονείς τους.
Χοντρικά το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι μας που λέγετε πατρίδα , κράτος, έθνος.
Εμείς ο λαός είμαστε τα παιδιά, οι ανήμποροι υπερήλικες που εμπιστευτήκαμε τους αρχηγούς, τους υπευθύνους να κρατήσουν το σπίτι έθνος, κράτος, όρθιο να μην διαλύσει, να μην καταρρεύσει.
Και αυτοί οι υπεύθυνοι που τους εμπιστευτήκαμε τι κάνουν, στερούν και οδηγούν ακόμα και στο θάνατο τα παιδιά τους, τους ανήμπορους υπερήλικες γονείς τους γκρεμίζοντας το σπίτι τους, καλοπερνώντας αυτοί‼!
Πατριώτες σκεφτείτε το καινούργιο έτος διαφορετικά και απλά για την συμπεριφορά σας μέχρι σήμερα;
Θέλεις να έχεις ένα σπίτι διαλυμένο; Θέλεις να έχεις ένα σπίτι που το δείχνουν όλοι και λένε έχει γίνει μπουρδέλο;
Η απάντηση φυσικά είναι όχι, άρα γιατί δεν κάνουμε τα ίδια που θα κάναμε για το σπίτι μας;
Ερώτημα αν έρθει ένας στο σπίτι σου και σου πει δεν έχω δουλειά, δεν έχω να φάω, δεν έχω σπίτι, με κυνηγά το καθεστώς της πατρίδος μου για τις δημοκρατικές μου απόψεις και σαν καλός, και φιλόξενος άνθρωπος του προσφέρεις από το υστέρημά σου βοήθεια και γυρίσει αυτό το άτομο και σε βρίζει, προσπαθεί να σε σκοτώσει, να σου διαλύσει το σπίτι τι θα κάνεις δεν θα τον διώξεις και θα του κόψεις κάθε βοήθεια;
Γιατί λοιπόν φέρεσαι διαφορετικά στο σπίτι σου έθνος, πατρίδα, σπίτι σου σε αυτούς που τους βοήθησες και κοιτάνε να το καταστρέψουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: