Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Οι ΚΑΜΕΝΟΙ ταλιμπάν

Όλα τα κόμματα έχουν ΟΠΑΔΟΥΣ (με όλη την ΚΑΚΗ έννοια που μπορεί να πάρει η λέξη).
Λίγα κόμματα όμως έχουν ΤΑΛΙΜΠΑΝ για οπαδούς.
Είναι παρατηρημένο ότι αυτού βρίσκονται κυρίως σε ΑΚΡΑΙΑ , ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ κυρίως ΜΙΚΡΑ κόμματα που λόγω μεγέθους μαζεύουν τα κατακάθια των ψηφοφόρων.
Είναι αυτοί που αναλαμβάνουν την ΒΡΩΜΙΚΗ δουλειά του "Μεσσία-Αρχηγού".
Είναι αυτοί που εργολαβικά ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ τους αντιπάλους τους και κυρίως τους "ΠΡΟΔΟΤΕΣ".
Τους "προδότες" που πρίν μία μέρα ΛΑΤΡΕΥΑΝ.
Την απόδειξη για αυτό που συζητάμε την έφερε ξανά στο προσκήνιο , η κρίση στο κόμμα ΑΕ Π.Καμμένου...
Βλέπουμε τους Ταλιμπάν-Bloggers να παίρνουν ολυμπιακό μετάλλιο στο "άθλημα" που πετούν λάσπη με τον ΚΟΥΒΑ στους ανθρώπους που μέχρι χθές ήταν η ΗΓΕΣΙΑ του κόμματος !!!
Και δυστυχώς (για το επίπεδο) σε κάθε τέτοια λασποανάρτηση κρέμονται από κάτω της ΔΕΚΑΔΕΣ σχόλια ( Σε ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις από τους ΙΔΙΟΥΣ.) από ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ που ζητούν "Αίμα και Εκδίκηση".
Το επίπεδο συμπεριφοράς στην χώρα μας κατρακυλά με γρήγορους ρυθμούς σε επίπεδα τύπου Συρίας και Αφγανιστάν (μια και τα εν λόγω blog λατρεύουν να μας "ενημερώνουν" και για αυτές τις χώρες) και ευθύνη για αυτό έχουν ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ δημοσιογράφοι που ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ παίζουν τον ρόλο του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ στις ΑΚΡΑΙΕΣ αντιδράσεις των Ταλιμπάν.
Η χώρα θα πληρώσει ακριβά την αδράνεια της πολιτείας να ελέγξει αυτούς τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που για χάρη του "μεροκάματου" δεν τους καίγεται καρφάκι για την ζημιά που κάνουν στην συνοχή της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: