Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

O Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου διαφημίζουν Αφρικάνικα βραχιολάκια

Ως «182ο Έλληνα πρωθυπουργό» παρουσιάζει η εταιρία Band4hope τον Γιώργο Παπανδρέου που φιγουράρει -μαζί με την σύζυγό του, Άντα- να «διαφημίζει» στο σάιτ της τα παραδοσιακά χάλκινα Αφρικάνικα βραχιόλια που πουλάει.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε ο 182ος πρωθυπουργός της Ελλάδας στις 6 Οκτωβρίου του 2009. Παραιτήθηκε τον Νοέμβριο του 2011 για να κάνει χώρο για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. Κύριε και κυρία Παπανδρέου σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την υποστήριξή σας».
Αυτή είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του χαμογελαστού ζεύγους να δείχνει τα Band4hope βραχιόλια τους στο φακό
του φωτογράφου στις 22 Μαίου του 2012.
Το Band4hope, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο σάιτ του, είναι μια πρωτοποριακή κοινωνική επιχείρηση που λειτουργεί για να προωθεί πράξεις καλοσύνης από τα μέλη του.
Το project χρηματοδοτείται από την πώληση (έναντι 15 Αγγλικών λιρών το ένα) των συγκεκριμένων χειροποίητων Αφρικανικών βραχιολιών, από τα έσοδα των οποίων ένα 10% πηγαίνει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ένα 5% καταλήγει στα χέρια των ιδρυτών ως κόστος διαχείρισης.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: