Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γιάννος δεν ήξερε

Την άγνοια του για τους λογαριασμούς της συζύγου του στην Ελβετία παραδέχτηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου.
Ο πάλαι ποτέ ισχυρός ανήρ της αναδυόμενης ελληνικής οικονομίας ομολόγησε οτι δεν γνώριζε πως η γυναίκα του ζούσε μια διπλή τραπεζική ζωή και θέλησε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο το γεγονός ότι δεν την παντρεύτηκε για τα λεφτά της, αλλά από έρωτα.
Όπως επίσης παραδέχτηκε ο παροπλισμένος πολιτικός, δεν ήξερε μέχρι πρότινος ότι το κάπνισμα προκαλεί πέρα από κιτρινισμένα δόντια, και καρκίνο, ενώ μόλις πριν από ένα χρόνο έμαθε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν θα κόψει φέτος βασιλόπιτα μαζί με τη γυναίκα του γιατί της κρατάει μούτρα που έκρυβε τόσα χρόνια ένα τόσο σημαντικό μυστικό, αλλά θα καταθέσει το δώρο του φλουριού στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων επειδή αισθάνεται τύψεις...Ο πρώην υπουργός δεν διευκρίνησε αν θα ζητήσει την ψυχολογική υποστήριξη επαγγελματία συμβούλου γάμου ή αν θα πνίξει τον πόνο του σε κάποιο άγνωστο, σε αυτόν, ελβετικό σαλέ μακριά από τις έγνοιες της σκληρής καθημερινότητας.
(Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε υπουργούς με πάμπλουτες συζύγους που τους παντρεύονταν για το σαγηνευτικό χαρακτήρα και τη σπιρτάδα του πνεύματος τους. Τώρα τελευταία μαθαίνουμε ότι το σημαντικότερο τους προσόν είναι η περιορισμένη μνήμη.)
polyfimos

Δεν υπάρχουν σχόλια: