Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΗ και κυβέρνηση πυροβολούν τους Έλληνες με τα τιμολόγια!

Στον πρώτο λογαριασμό του 2013 θα ενσωματωθεί η αύξηση στα τιμολόγια τηςΔΕΗ ύψους 11% για τα νοικοκυριά! Αυτό σημαίνει ότι η επιβάρυνση για τους καταναλωτές θα έρθει, όπως αποκάλυψε το Mega, στους πρώτους μήνες του 2013 και όχι το καλοκαίρι που η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλότερη. Άσχημα τα πράγματα για πολύ κόσμο.
Αρχικά η κυβέρνηση έβγαλε τον διοικητή της ΔΕΗ τον Αρθ. Ζερβό να πει ξεδιάντροπα ότι ζητάει 48% αύξηση στα τιμολόγια (και δεν βρέθηκε εισαγγελέας να τον εγκαλέσει για προσβολή του πληγωμένου λαικού γοήτρου από τα χαράτσια) για να έρθει μετά η κυβέρνηση να πει ότι θα κάνει μεσοσταθμική !!! αύξηση 18% (από 1/1/2013) για να χαρεί ο κόσμος. Την ίδια ώρα που κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις της πείνας και 1,2 εκ. είναι άνεργοι αυτοί αυξάνουν τη ΔΕΗ, αντί να τη μειώσουν να τα καταφέρει να τα βγάλει πέρα ο κόσμος.
Η κρατική ΔΕΗ θέλει αυξήσεις για να βγάλει κέρδη και να τα πάρουν το κράτος και οι επενδυτές της με τη μνορφή μερίσματος και να ζήσουν οι 25000 ρουσφέτια υπαλληλοι της, αλλά τα τιμιλόγια της αφορούν και επηρεάζουν άμεσα και ζωτικά (μιας και το ρεύμα είναι βασικό αγαθό για τη ζωή) όλους τους Έλληνες. Μάλλον άδικη δεν μοιάζει αυτή η μοιρασιά; Από τη ΔΕΗ θυμηθείτε θα ξεκινήσει η κοινωνική έκρηξη.
Αίσχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: