Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου αδειάζει τον Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι δεν ανήκει στο κίνημα!!!

Πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ.
'' Είναι λυπηρό ότι σύμφωνα με την έρευνα της εισαγγελίας προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας, όσον αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού Οικονομικών κ.Γιώργου Παπακωνσταντίνου'', αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει :
'' Προκύπτει συνεπώς προφανές και τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς αυτός ήταν που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον μετά από δύο χρόνια δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD.
Eίναι σαφές ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ ζητεί να κινηθούν όλες εκείνες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες που κατά το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής θα οδηγήσουν, με τον πιο πρόσφορο τρόπο, στην απόδοση όλων των ευθυνών.
Μετά τις εξελίξεις αυτές είναι εμφανές ότι όχι μόνο πέφτει στο κενό η επιχείρηση συκοφάντησης και στοχοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και ότι οι εμπνευστές και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη από το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του.
Πρέπει ίσως να ξαναθυμίσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η έρευνα αυτή κατέστη δυνατή μετά από την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να θέσει στη διάθεση των Αρχών το άτυπο έγγραφο που είχε διατηρηθεί άθικτο στο γραφείο του, όταν άλλοι έλεγαν ότι έχασαν το πρωτότυπο CD και άλλοι ότι δε διατήρησαν το υλικό στο αρχείο της αρμόδιας υπηρεσίας. Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε-γιατί παραδόξως κάποιοι το λησμονούν αυτό- ότι το αντίγραφο αυτό προερχόταν από το ΣΔΟΕ που ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ως τότε υπουργό Οικονομικών, δύο μήνες μετά τη διαβίβαση του υλικού στο ΣΔΟΕ και μετά την αξιολόγηση του από αυτό.
Εκκρεμεί επίσης- το ερώτημα που αφορά την πηγή που ενώ δήλωσε στη Βουλή και τη δικαιοσύνη ότι δε διαθέτει τη λίστα τη διοχέτευσε προς δημοσίευση σε συγκεκριμένο έντυπο με την ενθουσιώδη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή είναι η άκρη του νήματος για την αποκάλυψη όλης της ιστορίας που χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός φθοράς και επίθεσης κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Το εθνικό συμφέρον απαιτεί την αλήθεια για όλα και για όλους. Δεν έχει πια κανείς περιθώριο για μικροκομματικά τεχνάσματα, παιχνίδια συνωμοσίας και σκόπιμες συγχύσεις ως προς τη στάση συγκεκριμένων προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: