Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Κυβέρνηση Σαμαρά: "Οι Έλληνες είναι καθυστερημένοι"

Σταθερή στις απόψεις της σχετικά με τη διανοητική καθυστέρηση των Ελλήνων, παραμένει η κυβέρνηση Σαμαρά. Με μια επικοινωνιακή πολιτική που θα οδηγούσε τον Γιόζεφ Γκαίμπελς στην αυτοκτονία, ο Αντώνης, αφουγκραζόμενος τη λαϊκή κατακραυγή, αποφάσισε να επανεξετάσει το νέο φορολογικό.
Συνωμοσιολόγοι, εξωγήινοι, αντιεξουσιαστές και φανατικοί ισλαμιστές, ισχυρίζονται πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεσμεύτηκε στην Τρόικα ότι θα πάρει μέτρα, παρουσίασε ένα βλακώδες (για την ώρα) φορολογικό, με σκοπό να τρομοκρατηθεί ο μέσος πολίτης, στη συνέχεια αποφάσισε να το αποσύρει προσωρινά, ετοιμάζοντας ένα καινούριο, το οποίο θα είναι... μεν χειρότερο από αυτό που εφαρμόζεται προς το παρόν, αλλά θα είναι καλύτερο από αυτό που απέσυρε.
Εγώ αυτά δεν τα πιστεύω βέβαια, άλλωστε αυτό που μας διδάσκει χρόνια τώρα η ιστορία, είναι πως ο άνθρωπος δε διδάσκεται από την ιστορία.
30 τόνοι σχοινιού πάνε χαμένοι. Ήταν και εισαγόμενοι. Ας ελπίσουμε να δεχτούν επιστροφές.
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε:
"Η Νέα Δημοκρατία, είναι το κόμμα που στέκεται δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Χωρίς μικρά γράμματα. Χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Έλληνες, ακόμα και αυτούς που δεν είναι καθυστερημένοι, πως θα κάνω ο,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να βρούμε λύση στο φορολογικό. Μια λύση όμως, που θα μας επιτρέπει να διαπραγματευτούμε σκληρά με τους δανειστές μας και παράλληλα, δε θα γονατίσει τον Έλληνα πολίτη".
Η δήλωση Σαμαρά ενδέχεται να είναι αποκύημα της νοσηρής φαντασίας μου.
RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια: