Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Και οι πόρνες κλαίνε όταν τις βαράνε οι νταβατζήδες τους!

Και οι δειλοί και οι προδοτες κλαίνε και οι αδελφές ψυχές κλαίνε και τα βδελύγματα, εσύ τι από όλα είσαι Χριστόφια;;; .
Ξέρεις Χριστόφια οι αρχαίοι υμών πρόγονοι πώς ονόμαζαν κάτι δίποδα σαν εσένα και τον επισκέπτη σου Σαμαρά;
«ΣΙΝΙΣ» Η «ΤΟ ΣΙΝΟΣ»Η «ΣΙΝΟΜΑΙ»Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΣΙΝΙΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ»
Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ¨Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ , Ο ΚΑΤΕΡΗΜΩΝΩΝ, Ο ΛΗΣΤΗΣ, Ο ΑΡΠΑΞ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ , ΟΛΕΘΡΙΟΣ-«ΠΛΗΓΗ , ΠΛΗΓΜΑ , ΒΛΑΒΗ , ΠΑΝΩΛΗ , ΟΛΕΘΡΟΣ , ΦΘΟΡΑ , ΖΗΜΙΑ»-«ΣΥΛΩ , ΛΕΗΛΑΤΩ , ΛΗΣΤΕΥΩ , ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΩ , ΦΘΕΙΡΩ , ΒΛΑΠΤΩ , ΔΙΑΡΠΑΖΩ , ΑΦΑΝΙΖΩ , ΕΡΗΜΩΝΩ , ΑΞΟΛΟΘΡΕΥΩ»-ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ»
Χριστόφιας: Γνωρίζαμε ότι τα περιθώρια αλλαγών στις απαιτήσεις και τους όρους της Τρόικας δεν θα ήταν απεριόριστα????????????
Στη Λευκωσία μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρωθυπουργός για να παραστεί αύριο Κυριακή στο τέταρτο ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.
Το μεσημέρι της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για το Μόναχο, πρόσεξε προδότη θα πληρώσεις και εσύ και ο Παπανδρέου και όλοι οι προδότες σύντομα!
Ο κ. Χριστόφιας εξήγησε ότι η επιλογή ήταν μεταξύ ενός επώδυνου μνημονίου και της χρεωκοπίας των τραπεζών που με τη σειρά τους θα οδηγούσαν σε κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας.
«Σκεφτόμουν πάντα το καλό των εργαζομένων. Το καλό των απλών ανθρώπων. Σας διαβεβαιώνω ότι για αυτές τις αξίες θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί σας μέχρι και την τελευταία μου πνοή», είπε ο κ. Χριστόφιας με δάκρυα στα μάτια.
Ο κ. Σαμαράς το βράδυ του Σαββάτου θα παρακαθήσει σε δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο Κύπριος Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας στην κατοικία του στο Κελλάκι, κοντά στη Λεμεσό, όπου θα συζητήσουν για τρέχοντα θέματα που απασχολούν Κύπρο και Ελλάδα.
Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε, πριν από την ομιλία του στο μνημόσυνο, ο κ. Σαμαράς θα έχει στο ξενοδοχείο του χωριστές συναντήσεις μισής ώρας με τον Πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο του σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου και τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Μάριο Καρογιάν.
Το μεσημέρι της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για το Μόναχο, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας προτού μεταβεί τη Δευτέρα στο Οσλο της Νορβηγίας, για να παραλάβει, μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες, το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο απονεμήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο δοσίλογος Σαμαράς με πρόσχημα το Νόμπελ της ντροπής πάει να παραδώσει την Κύπρο ως Εγγυητής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: