Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Γερμανός πιλότος αποκάλεσε εν πτήσει την Ελλάδα "Μαύρη Τρύπα"!!! (Που είναι το ελλαδικό κράτος; Αν το έλεγε για την Τουρκία τώρα θα ζητούσε γονατιστός συγγνώμη)

Που είναι τώρα οι "μάγκες" (ντοράκια ακούς;) που πέταξαν την Παπαχρήστου έξω από την ολυμπιακή ομάδα και οι δημοσιοκάφροι που τους στήριξαν; Που είναι ο "εθνικά υπερήφανος" Σαμαράς και λοιποί πολιτικάντηδες;
Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Κρητικοί επιβάτες, οι οποίοι ταξίδευαν με Γερμανούς από μεγάλη πόλη της Γερμανίας στο Ηράκλειο, με γνωστή αεροπορική εταιρεία, όταν ο πιλότος αποκάλεσε από μικροφώνου την Ελλάδα "Μαύρη Τρύπα στην οποία ρίχνουν τα ευρώ τους"!
"Καλως ήρθατε στην Ελλάδα, τη χώρα "Μαύρη Τρύπα" στην οποία δίνουμε τα χρήματά μας", είπε ο Γερμανός πιλότος στο επιβατικό κοινό, το οποίο αποτελείτο κυρίως από Γερμανούς τουρίστες!
Μια πτήση, η οποία ερχόταν απευθείας από τη Γερμανία με προορισμό το Ηράκλειο. Ο πιλότος χωρίς να γνωρίζει ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και Κρητικοί, είπε να πρωτοτυπήσει. Έτσι, αντί να ακολουθήσει το πρωτόκολλο και να αναφερθεί στον καιρό, τα μίλια, τη θερμοκρασία και όλα τα σχετικά, είπε να κάνει πλάκα με τη χώρα μας!
Δεν έχει πει βέβαια κανείς στον "κύριο" αυτό για το ρόλο της Γερμανίας στη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, ούτε και για τα δις ευρώ που έχει βγάλει η χώρα του εκμεταλλευόμενη την θέση της Ελλάδας.
Πρόκειται πάντως για μια ακόμη απόδειξη της εικόνας που έχουν οι ξένοι για τη χώρα μας και της προπαγάνδας σε βάρος μας.
kriti-nea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: