Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Εικόνες ντροπής στο Σύνταγμα με εκατοντάδες αλλαλάζοντες μουτζαχεντίν. Χαριστική βολή για τον Ελληνικό τουρισμό.

Χθες δόθηκε η χαριστική βολή στο λεγόμενο “τουριστικό προϊόν”. Ένα κακέκτυπο που στηρίχθηκε στην παγκόσμια ακτινοβολία του Ελληνικού πολιτισμού και κακοποιήθηκε από τον κρατικοδίαιτο πασοκισμό των συνδέσμων για γέλια, στο τσιμέντωμα παραλιών από τους φίλους των Παγκάλων, στους πεθερούς καραπασόκων που έκαναν την αρπαχτή τους χρεώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια το δημόσιο. Από τα καθάρματα “εκπροσώπους” τουριστικών επιχειρήσεων που δεν έβγαλαν άχνα για την Πάρο, την Ιεράπετρα, τους ελεεινούς συναδέλφους τους που απασχολούν παράνομους ισλαμιστές θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των ανθρώπων που εμπιστεύθηκαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.
Το χθεσινο αίσχος, έρχεται να συμπληρώσει την δολοφονία του τουρισμού της Αθήνας, με
τα επεισόδια του 2009 για το μαϊμού κοράνι του μαϊμού Ιρακινού που ήταν πακιστανός εγκληματίας. Οι εικόνες που μεταδόθηκαν τότε σε όλα τα διεθνή δίκτυα, όπου παρανοϊκοί Ταλιμπάν πετροβολούσαν ηλικιωμένη Αμερικανίδα τουρίστρια που ούρλιαζε έντρομη, έβαλαν ταφόπλακα στην τουριστική βιομηχανία του κέντρου.
Ακόμα και κάποιος με το IQ Έλληνα πολιτικού μπορεί να καταλάβει ότι το Target group για την Ελλάδα δεν είναι τα ορφανά του Μπιν Λάντεν, αλλά η Δύση. Η Δύση που μεγάλωσε με Ελληνική παιδεία.
Και όμως τότε δεν ακούστηκε άχνα από τις ενώσεις, τους συνδέσμους, κάτι βαψομαλλιάδες γραφικούς τηλεμαϊντανούς του τουρισμού. Όπως δεν θα ακουστεί και τώρα.
Να ακούσω μετά τα χθεσινα έκτροπα, ποιός γελοίος, αγράμματος πολιτικάντης θα μιλήσει για “Ανάπτυξη”.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: