Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Καμμένος:παρενοχλήθηκε το έργο του Διώτη προκειμένου να μην προχωρήσουν έρευνες .

Δήλωση σχετικά με τις καταγγελίες του Διώτη έκανε ο Πάνος Καμμένος:
«Μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επισκεφθήκαμε τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου και ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με έρευνες που διεξήγαγε το ΣΔΟΕ για μαύρο πολιτικό χρήμα για εν ενεργεία πολιτικούς.
Ζητήσαμε δε να ανακοινωθούν όλα τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών κατά την προεκλογική περίοδο. Η απάντηση ήταν αρνητική.
Μετά την αντικατάσταση του κ. Ιωάννη Διώτη από επικεφαλής του ΣΔΟΕ προκύπτει από χθεσινό δημοσίευμα, ότι ήδη διερευνώνται υποθέσεις πέντε εν ενεργεία βουλευτών, δύο πρώην υπουργών και δύο πρώην πολιτικών, σε συνδυασμό με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με λαθρεμπόριο πετρελαίου, ιδίως στη Βόρειο Ελλάδα και λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Αυτό είναι μια σοβαρότατη εξέλιξη διότι ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ λέει ξεκάθαρα ότι δεν του εδόθη η βοήθεια και το προσωπικό που απαιτείτο για να προχωρήσουν οι έρευνες. Δηλαδή παρενοχλήθηκε το έργο του προκειμένου να μην προχωρήσουν οι έρευνες αυτές.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και προβλέπεται από το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τον κανονισμό της Βουλής για να μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: