Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Για πρωινό έχουν τους “τρομερούς” Τούρκους οι Ε.Δ.

Την καλύτερη απάντηση πήρε ο Αχμέτ αλλά και ο Οζέλ χθες βράδυ,Το μήνυμα σαφέστατο !
Όποιος κουνηθεί θα φάει το πιλάφι του στον Παράδεισο παρέα με τον Προφήτη!
2 ώρες κράτησε ο νυχτερινός συναγερμός με την ομάδα των ”Κυνηγών” να γλιστρά σαν φαντάσματα μέσα στη νύχτα από διαφορετικές κατευθύνσεις και να χάνονται στο σκοτάδι!
Ο/Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος παρακολούθησε την άσκηση απο Κέντρο επιχειρήσεων που μετέδιδε εικόνα σε πραγματικό χρόνο !
Σε δύο ώρες η άσκηση τελείωσε αν και ο Κωσταράκος με δυσκολία προσπαθούσε να κρύψει την ικανοποίηση του !
Michalis Kostarakos   ‏@Kostarakos διαίτερα πετυχημένη η διπλή άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ χθες βράδυ. Απόδειξη ότι τα παιδιά μας εκτελούν την αποστολή τους το ιδιο άριστα μέρα κ νύκτα.
Το διάολο τους έχουν βρει οι επόπτες του ΓΕΕΘΑ αφού ξύπναγαν απο τα χαράματα να προλάβουν κάποια κατάσταση τους ήρθαν και τα νυχτερινά του Κωσταράκουm.
Τα λέγαμε όπου πάει για καλό δεν είναι και τα καλά λόγια που είπε για τις σχολές του Ναυτικού να το θυμάστε θα πέσει κάποιος συναγερμός Παράξενος !
Εμείς θα συνιστούσαμε στον Ινδιάνο να πάει καμιά βόλτα πριν κόψει τα εκτός έδρα των Ειδικών Δυνάμεων να τους δει, θα εκτιμήσει το έργο τους και την κάνει με ελαφρά, αν θέλεις πάντως Ινδιάνε πάνε καμιά βόλτα στους δήμους
ΕΚΕΊ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΆΡΤΥ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ ΚΑΝΕ ΕΝΤΟΛΉ ΔΗΜΑΡΧΩΝ !
Η όλη εκτέλεση της άσκησης παρακολουθήθηκε μέσω εικόνας πραγματικού χρόνου από τα κέντρα επιχειρήσεων, στα πλαίσια αναβάθμισης του Συστήματος Διοίκησης και Ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: