Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Θρασύτατος ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας μιλά για φαινόμενα "ρατσιστικής" βίας...Ας δούμε τι κάνουν οι ομόφυλοί του και τις απειλές για ΠΟΛΕΜΟ που εξαπολύει ο ίδιος! [BINTEO]

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία…Πριν 3 εβδομάδες είχε κατηγορήσει τους αστυνομικούς και ως κλέφτες.Ακόμα περιμένουμε ποια και πότε θα υπάρξει αντίδραση από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.
Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό! Θυμίζουμε απλά ότι ο λεγάμενος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας.
Απαντάμε λοιπόν στον έποικο από το Πακιστάν με την παρακάτω είδηση (εκτός της περίπτωσης του λαθρο-κτήνους της Πάρου και τα δεκάδες περιστατικά απαγωγών και βίας μεταξύ τους)
Τα πιο πρόσφατο και σημερινό.
Νέα "ρατσιστική" επίθεση: Πακιστανοί (πορτοφολάδες) επιτέθηκαν σε Πακιστανό (τσαντάκια) μέσα στο σπίτι του και τον έκαναν ασήκωτο.
Πακιστανοί -προφανώς νεοναζί- επιτέθηκαν σε άλλον Πακιστανό μέσα στο σπίτι που διέμενε στο Αιγάλεω και τον έκαναν "μπαούλο".
Οι τέσσερις Πακιστανοί επιτέθηκαν σε συμπατριώτη τους όταν αυτός βρισκόταν στο σπίτι του λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα σε υπόγειο διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Καβάλας.
Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τους δράστες, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι.
ellhnopsyxoi
Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Πακιστανικής (λαθρο)κοινότητας Ελλάδος...πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος της θύρας 7 που δεν τους έκατσε καλά στα μάτια...επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.
Τζαβέντ Ασλάμ : "ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)"
Δείτε εδώ το ντοκουμέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: