Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Προς τους υπαλλήλους του ΤΤ: Αντί να σκούζετε, δώστε μας τα στοιχεία που ζητάμε επί 3 χρόνια!

Τώρα που βλέπετε τις θέσεις σας να τρίζουν, λύσατε την σιωπή σας. Εμείς ουρλιάζουμε από τον Νοέμβρη του 2009 για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που έχουμε υποστεί τα πάνδεινα χωρίς να έχουμε θέσεις ή μισθούς. Γιατί το έγκλημα είναι ΕΘΝΙΚΟ. Όπως ήταν και η “απελευθέρωση” των φορτηγών και τόσα άλλα.
Όλα τα σκάνδαλα όμως έγιναν κάτω από την μύτη σας. Η πώληση του CDS που θωράκιζε το ίδρυμα. Οι χρυσές χορηγίες στους αδελφούς και κολλητούς πρωθυπουργών. Τα συνεταιριλίκια με την πράσινη απάτη. Τα θαλασσοδάνεια σε μεγιστάνες. Οι σικέ διαγωνισμοί (πάλι με μεγιστάνες).
Αντί λοιπόν να ακολουθείτε αυτό το άθλιο, συνδικαλιστικό τροπάρι που σας κάνει μισητούς στον κόσμο, ελάτε και αγωνιστείτε μαζί μας. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Τις εκταμιεύσεις σε μεγαλοεπιχειρηματίες. Τις εκταμιεύσεις για τις ανεμογεννήτριες. Τις εκταμιέυσεις για τα χρυσά συνέδρια. Τις εκταμιεύσεις για τις χρυσές διαφημίσεις της σιωπής.
Όλα τα έχετε στα χέρια σας. Σε όλα είχατε πρόσβαση. Βλέπατε την σήψη και τα μαφιόζικα χτυπήματα. Καιρός να μιλήσετε. Στείλτε τα στοιχεία στο Ολυμπία. Θα βγουν ΟΛΑ και θα φτάσουν στην βουλή με την ανωνυμία σας εξασφαλισμένη.
Ο αγώνας δεν είναι για τα τομάρια μας, τα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα των κλάδων και άλλες γελοιότητες. Είναι αγώνας για την Πατρίδα. Την πατρίδα που σας αγκάλιαζε στοργικά τόσα χρόνια, με το υστέρημα των συνελλήνων σας. Ήλθε η ώρα να αποδείξετε ότι έχετε μέσα σας το ελάχιστο αίσθημα τιμής και μπέσας.
Αλλιώς θα είστε συνένοχοι σε ένα ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: