Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τα Ζώδια Σήμερα 24 Αυγούστου 2012

Κριός

21/3-20/4

Σήμερα, φίλε Κριέ, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις, γιατί ευνοείσαι απόλυτα. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφος σου για σένα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία, που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσω

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι Κριός. Μην χαλαρώνεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Στις οικονομικές συζητήσεις που θα κάνεις, διεκδίκησε δυναμικά αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Ταύρος

21/4-20/5

Μέρα εντάσεων θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, φίλε Ταύρε, και πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και θα σε στεναχωρήσουν. Χειρίσου τις με διπλωματία και, αν διαπιστώσεις ότι κάποιοι είχαν δεύτερες σκέψεις για το άτομο σου, φρόντισε να κρατήσεις μια επιφυλακτική στάση απέναντί τους και μην εκδηλώσεις τις προθέσεις και τις απόψεις σου. Κράτησε τους σε απόσταση, για να σε εκτιμήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αγαπητέ Ταύρε, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Αν λοιπόν είσαι ακόμη ελεύθερος, συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό. Ο χρόνος θα σε ανταμείψει με μία πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου προσπάθησε να μην ασχοληθείς με πολλά πράγματα μαζί και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά και πρέπει να είσαι συνεπής στην διευθέτησή τους. Τα οικονομικά σου, με τις προσπάθειες που έχεις κάνει, έχουν έρθει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Φρόντισε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου, χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Από το μεσημέρι και μετά, που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη και θα σε ευνοεί, μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης, γιατί ο κυκλώνας της μελαγχολίας ενδέχεται να σε τραβήξει περισσότερο βαθειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, ίσως ο σύντροφός σου σήμερα να σου δείξει ένα πρόσωπο πιο διεκδικητικό και ανεξάρτητο, με αποτέλεσμα να σε γεμίσει ανασφάλειες. Μίλησέ του και εξήγησέ του ότι η περίοδος που διανύεις δεν είναι η καλύτερη και ότι έχεις ανάγκη από την κατανόηση και την συμπαράστασή του και όχι από επιπρόσθετα προβλήματα. Όσο για εσένα που έχεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε απόψε να συναντήσεις τους φίλους σου και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και προπάντων, μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.

Καρκίνος

22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργιες αρμοδιότητες, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, φίλε Καρκίνε, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις για τα θέματα που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα, αλλά στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρουν και δεν αφορούν το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μην κολλάς στα ίδια και τα ίδια άτομα, που δεν σου προσφέρουν αυτό που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Σήμερα όμως δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιείται μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα, δεν θα σου επιτρέψει να έχεις σωστή κρίση. Άφησέ τις για αύριο, που το μυαλό σου θα είναι πιο καθαρό. Πρέπει επίσης να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να γίνουν στα οικονομικά σου.

Λέων

23/7-23/8

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, φίλε Λέων. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου, για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα, ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την περίοδο να μην σου αρέσει και τόσο, αγαπητέ Λέων. Αυτή η Παρασκευή όμως, θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα με τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις, ικανοποιητικές και δίκαιες και για τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος, με τα προσόντα και την γοητεία που σε διακρίνει, να περιμένεις να προκύψει μία σημαντική γνωριμία τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Λέων, θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις με σωστό τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά χωρίς να ρισκάρεις τα κεκτημένα σου.

Παρθένος

24/8-22/9

Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις τις καταστάσεις και από την θετική τους πλευρά και δεν θα απαισιοδοξείς πλέον. Αν κάνεις έναν ορθολογικό προγραμματισμό, όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη στεναχωριέσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα, σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα, θα σε ξεγελάσει. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και μετά να σκεφτείς για μελλοντικές επενδύσεις και αγορές.

Ζυγός

23/9-22/10

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ. Θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Δεν πρέπει όμως να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί ενδέχεται να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Επιβάλλεται να συζητήσεις με τα δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρείτε μαζί λύσεις σε πολλά θέματα που απασχολούν τη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Γι’ αυτό, αν δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να κάνεις δραστικές κινήσεις, προκειμένου να διώξεις την μοναξιά μια και καλή από τη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Ζυγός, θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν μεν, αλλά για να έρθουν στα σωστά επίπεδα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

Σκορπιός

23/10-22/11

Δυναμική σκέψη και αποφασιστικότητα είναι οι απαιτήσεις της ημέρας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, αν θέλεις να κρατήσεις σε ισορροπία τα κεκτημένα σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου και σε στηρίζουν, με όποια βοήθεια τους ζητήσεις. Μην σε πιάνει λοιπόν ο εγωισμός σου, αλλά μίλησε μαζί τους γι’ αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, φίλε Σκορπιέ, να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου. Μην διστάσεις να το κάνεις, γιατί το έχει και εκείνος ανάγκη. Έχετε την δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό βράδυ οι δυο σας. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου και μόνο αν είσαι βέβαιος, τόλμησε να εκμυστηρευτείς τον έρωτα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι καταστάσεις είναι καλές στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός. Πέρασε την μέρα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πάρεις μέρος σε προβλήματα που αφορούν σε συναδέλφους, που ούτε καν έχεις σε εκτίμηση. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή, που θα σχετίζεται με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλει αρκετή προσπάθεια από την μεριά σου, για να ισορροπήσουν λιγάκι.

Τοξότης

23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αγαπητέ Τοξότη, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς σήμερα να κυνηγήσεις το όνειρο σου και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Όλο και κάποιος θα είναι κοντά στα γούστα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Τοξότης. Πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις αρκετά τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Δύσκολες θα είναι οι καταστάσεις που σε περιμένουν σήμερα, φίλε Αιγόκερε, κυρίως στα επαγγελματικά σου και εσύ δείχνεις να έχεις έλλειψη υπομονής και τάση αυτοϋπονόμευσης. Να ξέρεις ότι σε ωφελεί να εκδηλώσεις τις ηγετικές σου ικανότητες, γι’ αυτό μη διστάσεις να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη σήμερα, φίλε Αιγόκερε. Έτσι, και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις και τον σύντροφό σου θα κάνεις χαρούμενο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και σε ωφελεί, θα έχεις την δυνατότητα να διώξεις την μοναξιά, ξεκινώντας μία σχέση με άτομο από το επαγγελματικό ή το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμα σου, αν θέλεις να τις τακτοποιήσεις. Έχε υπόψη σου πως οι συνάδελφοί σου είναι κοντά σου και με ομαδική εργασία, μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να σκέπτεσαι πρώτα τις αγορές που σου είναι απαραίτητες και μετά να ξοδεύεις χρήματα, που δεν σου περισσεύουν.

Υδροχόος

20/1-19/2

Αρχίζεις να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου, φίλε Υδροχόε. Αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα κι έτσι, θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να καθυστερούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες, μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, προσπάθησε να μην εκνευριστείς στη δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη πάρα πολλές ευθύνες, στις οποίες πρέπει να φροντίσεις να είσαι συνεπής. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Κάνε καλό προγραμματισμό και θα καταφέρεις να τα καλύψεις αποτελεσματικά.

Ιχθείς

20/2,20/3

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Ιχθύ, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Σήμερα θα σε απασχολήσουν αρκετά κάποια θέματα που αφορούν στα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις τουλάχιστον την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου σήμερα, φίλε Ιχθύ, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να περιμένεις ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά σου, που θα προέρχονται από ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, το οποίο θα μπει τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ήλιος από την Παρθένο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε επίσης να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου ή γραφειοκρατίας.

ΠΗΓΗ: myastro

Δεν υπάρχουν σχόλια: