Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

O Ολυμπιακός σε ανακοίνωση του μιλά για τον Αλαφούζο και τους αγράμματους συμβούλους του

Η σέντρα έγινε και το κλίμα μυρίζει μπαρούτι. Ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση και με σκληρή ανακοίνωση στρέφεται εναντίον της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που είναι σε πολύ σκληρό τόνο επισημαίνει: «Σκληρή απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην φαιδρή ανακοίνωση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".
Ο κύριος Αλαφούζος και οι (επίσης) αγράμματοι σύμβουλοι του, αποφάσισαν για μια ακόμα φορά να δυναμιτίσουν το κλίμα με μια φαιδρή ανακοίνωση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".
Επέλεξαν να το κάνουν την πρώτη αγωνιστική μέρα του νέου πρωταθλήματος αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν σέβονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περιμέναμε ότι η ανικανότητα τους, σε όλα τα επίπεδα, θα τους αναγκάσει να χτίζουν από τώρα άλλοθι, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα το κάνουν λίγες ώρες μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο κατά κοινή ομολογία ευνοήθηκαν και λίγες ώρες πριν το δικό μας αγώνα για την πρώτη αγωνιστική.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να πάρει θέση απέναντι στους θεσμούς και στο ποδόσφαιρο για το αν θα συνεχιστεί αυτή η φαρσοκωμωδία. Για το αν θα συνεχίσουν να πυροβολούν εξωθεσμικά το ποδόσφαιρο μέσω της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" ώστε να μην προκύπτουν ευθύνες για την ΠΑΕ.
Επίσης, καλούνται οι θεσμοί του ποδοσφαίρου αλλά και η δικαιοσύνη να τοποθετηθεί απέναντι σε αυτό το σύστημα παραγωγής λάσπης που βάζει σε κίνδυνο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου. Ας κληθούν επιτέλους να καταθέσουν στοιχεία για όλα αυτά τα οποία καταγγέλλουν χωρίς την παραμικρή υπευθυνότητα. Διαφορετικά ας σταματήσουν την προπαγάνδα της γελοιότητας, όσο είναι καιρός.
Τέλος, το να μιλάνε για "εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη" άνθρωποι όπως ο κύριος Αλαφούζος (με τόσα... χιλιόμετρα πήγαινε έλα στις δικαστικές αίθουσες, με κατηγορίες για λαθρεμπόριο πετρελαίου, οφειλές πολλών εκατομμυρίων στο ΙΚΑ και στο ελληνικό δημόσιο και άλλα πολλά) ή οι κύριοι Παναγόπουλος και Γόντικας (που τους βαραίνουν κακουργηματικές πράξεις και το "μεγάλο φαγοπότι της ΕΡΤ" το λογαριασμό του οποίου πλήρωσε ο ελληνικός λαός) είναι τουλάχιστον κωμικό».
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: