Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Σύριζα: “Χρυσαυγίτης πέταξε έξω από τη βουλή τους πακιστανούς!”

Έχουν τα θράσος να καταγγέλλουν βουλευτή της Χρυσής Αυγής για.. "ρατσιστική βία", επειδή έπραξε το καθήκον του και πέταξε έξω από το κοινοβούλιο τους πακιστανούς και τους προστάτες τους, που είχαν προηγουμένως τραυματίσει Έλληνες πολίτες.
Άφθονο γέλιο προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση του Σύριζα κατά της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε τη ως μία ευχάριστη νότα μέσα στις θλιβερές ημέρες που βιώνουμε:
"Επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στη βουλευτή του Σύριζα Β. Κατριβάνου, τον Π. Κωνσταντίνου της Ανταρσύα και τον Τ. Ασλάμ της πακιστανικής κοινότητας: Ο χρυσαυγίτης επιτέθηκε με σπρωξιές και βρισιές, στην αντιπροσωπεία που πήγε να καταθέσει ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής.
Η φρουρά παρατηρούσε το περιστατικό χωρίς να αντιδρά. Χτες το απόγευμα η αντιπροσωπεία, που αποτελούταν από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β' Αθήνας, Β. Κατριβάνου, τον Δημοτικό Σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π. Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζ. Άσλαμ, μετά την κατάθεση του ψηφίσματος, αποχωρούσε από το Κοινοβούλιο. Στον προαύλιο χώρο του κτιρίου βρισκόταν ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος κατευθυνόμενος προς το μέρος τους, άρπαξε τον Π. Κωνσταντίνου και τον Τζ. Άσλαμ, και τους προπηλάκιζε, μπροστά στους φρουρούς που δεν αντιδρούσαν.
Τότε παρενέβη η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να σταματήσει τον χρυσαυγίτη βουλευτή, ο οποίος ετοιμαζόταν να της καταφέρει χτυπήματα. Τότε μόνο έγινε η παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ ο Δ. Κουκούτσης έβριζε και κλότσαγε τα μέλη της αντιπροσωπείας ενώ φεύγοντας συνέχιζε τις απειλές.
Όπως καταδεικνύει το περιστατικό, η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά κάνει χρήση "καθεστωτικής" βίας προς μετανάστες και αριστερούς ακτιβιστές, και δεν διστάζει να το κάνει μέσα στο κτίριο της Βουλής.
Δυστυχώς, έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι το πρόσωπο που τραβά τα αρνητικά φώτα της δημοσιότητας είναι εκλεγμένος βουλευτής, ο οποίος μη σεβόμενος το λειτούργημά του, μεταφέρει της συμμορίτικες πρακτικές, προσπαθώντας να μετατρέψει το Κοινοβούλιο σε ρινγκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: