Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Η κακόγουστη φάρσα έκανε την γυναίκα του να του ζητήσει διαζύγιο!

Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, ταξίδεψε 600 χιλιόμετρα για να δει από κοντά την γυναίκα των ονείρων του που γνώρισε στο διαδίκτυο, αν και παντρεμένος, αλλά ανακάλυψε πως είχε πέσει θύμα μιας κακόγουστης φάρσας!
Ο κύριος Stuart Slann, από την περιοχή Sheffield, γνώρισε μέσω του Facebook την ''Emma'' που του έκλεψε την καρδιά. Οι δυο τους ταίριαξαν απόλυτα και αποφάσισε να γνωρίσει την ''Emma'' και από κοντά.
Έδωσαν ραντεβού στην Σκοτία και αφού ταξίδεψε εννέα ολόκληρες ώρες, έφθασε στο σπίτι όπου θα συναντιόντουσαν αλλά εκεί δεν υπήρχε κανείς!
Τρεις ώρες αργότερα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από δύο οπαδούς της Liverpool, που του αποκάλυψαν ότι του έκαναν πλάκα, για να τον εκδικηθούν για τις διαφωνίες που είχαν μεταξύ τους πριν από λίγο καιρό, με αντικείμενο συζήτησης τις ομάδες τους!
Ο 39-χρονος άντρας που είναι φανατικός οπαδός της Manchester United είχε γνωρίσει τους δύο ''φαρσέρ'' τον περασμένο Νοέμβριο σε διακοπές που έκανε στο Cancun του Mexico.
Οι καβγάδες και διαφωνίες τους σχετικά με τις ομάδες τους ξεσήκωσαν το τουριστικό θέρετρο όπου διέμεναν. Έτσι, όταν επέστρεψαν στην Αγγλία, οι δύο φίλαθλοι της Liverpool θέλησαν να του στήσουν μια ''χοντρή'' πλάκα, που εκείνος θα θυμόταν για καιρό.
Μάλιστα προσποιήθηκαν την Emma, και μαγνητοφώνησαν μια συνομιλία μεταξύ τους την οποία ''ανέβασαν'' στο YouTube και στο Facebook, μαζί με φωτογραφία που επεξεργάστηκαν με πολλή προσοχή, ώστε να φαίνεται αληθινή ενώ δεν ήταν.
Αποτέλεσμα ήταν η 32-χρονη σύζυγος του, Louise, να ανακαλύψει πως ο άντρας της είχε σκοπό να γνωρίσει άλλη γυναίκα και να του ζητήσει διαζύγιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: