Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ξέρετε γιατί “καρατομήθηκε” ο Διώτης; Και μετά λένε ότι θέλουν να πατάξουν την φοροδιαφυγή!

Εγώ όμως έχω μία απορία. Εάν ο Διώτης κατείχε τέτοια στοιχεία – φωτιά, γιατί δεν τα έβγαζε; Υπάρχει κανένας νόμος που να υπαγορεύει στον κάτοχο της θέσης του ότι πρέπει να πάρει άδεια από την πολιτική ηγεσία πριν δώσει τα στοιχεία στον οικονομικό εισαγγελέα; Γιατί κύριε Διώτη τότε περιμέναμε από τον Παναγιώταρο να μάθουμε για τον Πανταλάκη; Μα και το περιβόητο CD τώρα τι θα το κάνει; Ένθετο στο “πίστα” μαζί με τα λαϊκά χιτς του καλοκαιριού;)
Ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης, αντικαταστάθηκε αιφνίδια και χωρίς αφορμή. Θέλετε πραγματικά να γνωρίζετε γιατί;
Είχε στα χέρια του Τρία CD με ονόματα 2.000 ατόμων που έβγαλαν στο εξωτερικό πάνω από 1,5 δις ευρώ.
Πρόκειται για μεταφορά μεγάλων ποσών με πολλαπλές καταθέσεις και με άλλους τρόπους, στο εξωτερικό. Κάποιοι δε από αυτούς έχουν βγάλει ποσά άνω των 2 εκατομμυρίων, με δηλωθέν εισόδημα στην εφορία 50 και 100 χιλιάδες ευρώ.
Επίσης ήθελε να περάσει από κόσκινο τα περιουσιακά στοιχεία τουλάχιστον 1.000 πολιτικών προσώπων με στόχο να εντοπιστούν όσοι πλούτισαν παράνομα. Έδωσε εντολή στους υφισταμένους του να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών
προσώπων για τα οποία υπάρχουν υποψίες ή καταγγελίες για αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Η παραγγελία αφορούσε τον εξονυχιστικό έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία 1.000 και πλέον πρώην υπουργών, δημάρχων, γενικών και ειδικών γραμματέων, νομαρχών, περιφερειαρχών αλλά και διοικητών οργανισμών και καθηγητών πανεπιστημίου.
Ωωω του θαύματος όμως από τα μέσα ενημέρωσης έμαθε τον …”αποκεφαλισμό” του .
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Τον αποκεφάλισαν στεγνά, και στην θέση του μπήκε το “έμπιστο το πατριωτάκι”! Με απόφαση του έτσι, νέος ειδικός γραμματέας στο ΣΔΟΕ αναλαμβάνει ο Στέλιος Στασινόπουλος, προϊστάμενος της εφορίας Μεσσηνίας, η οποία μάλιστα πάει για λουκέτο.
Παράλληλα, ο κ. Στασινόπουλος είναι και στην αυτοδιοίκηση, αφού είναι πρόεδρος της “Διοκλής” του Δήμου Καλαμάτας, και προοριζόταν για πρόεδρος του νέου Λιμενικού Ταμείου ενώ σύμφωνα με κάποιες πηγές είχε ενεργό ρόλο και στο πολιτικό γραφείο του Αντ. Σαμαρά στην Καλαμάτα.
Σου λέει ίσως ο Διωτης να μας κάψει την γούνα, άσε να βάλω το φιλαράκι μου που ότι του πω θα κάνει.
Λογικά πάνε για θάψιμο όλα, εκτός των στοχοποιημενων για τις εντυπώσεις.
http://ixnos.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6888.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: