Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Συλλαμβάνονται από την αστυνομία, αφήνονται ελεύθεροι από τα δικαστήρια!

Μεταπολιτευτική «δημοκρατία» το μεγαλείο σου.Τι κι αν συλλαμβάνονται (όσοι συλλαμβάνονται) από την αστυνομία, οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» που έχουν ρημάξει τον τόπο;
Πάνε στο δικαστήριο και αφήνονται ελεύθεροι με (δήθεν) «περιοριστικούς» όρους (να δίνουν το παρών μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής τους – σπουδαίος περιορισμός!).
Ανεπίσημη δικαιολογία των δικαστών για την ατιμωρησία των κλεφταράδων;.
Ότι έχουν γεμίσει οι φυλακές (με παραπάνω από τους μισούς κρατούμενους τους «κακόμοιρους κ.τ.λ.») και λόγω αυτής της καταστάσεως έχει πέσει «γραμμή» από «ψηλά» να αποφεύγονται όσο αυτό είναι δυνατόν, οι προφυλακίσεις και οι ποινές φυλακίσεως, ακόμη και για σοβαρά αδικήματα.
Έτσι έγινε και με τους πέντε (5) «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες» (εξ’ Αλβανίας), που συνελήφθησαν γιατί είχαν συστήσει συμμορία και είχαν πραγματοποιήσει σωρεία κλοπών στην περιοχή του Επιταλίου Ηλείας.
Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκαν και πολλά από τα κλοπιμαία, τα οποία αναγνωρίστηκαν και παραδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Οι δράστες μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια και μετά την καταβολή των σχετικών χρηματικών εγγυήσεων που τους επιβλήθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι με «περιοριστικούς» όρους!
Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονο προβληματισμό και αντιδράσεις στους κατοίκους του Επιταλίου –ληστευθέντες και μη- καθότι οι κλέφτες θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά τους, σα να μην τρέχει τίποτα! Και μετά λένε κάποιοι: «οι κλέφτες φυλακή», εννοώντας τους πολιτικούς κλέφτες του δημοσίου χρήματος.
Εδώ δεν πάνε μέσα οι κλέφτες που ρημάζουν τα χωριά, θα πάνε οι πολιτικοί που έχουν ρημάξει μια ολόκληρη χώρα;
Μεταπολιτευτική «δημοκρατία» το μεγαλείο σου, που τελειωμό δεν έχει.
Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: