Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Κυβέρνηση και κόμματα δίνουν τα ρέστα τους υπέρ των λαθρομεταναστών

Βαπτίζοντας τους έλληνες φασίστες και ρατσιστές για να υπηρετήσουν τα νεοταξίτικα φασιστικά υπερεθνικά αφεντικά τους.
Ο κ. Ρουπακιώτης έκανε λόγο για επικίνδυνα χαρακτηριστικά που έχει αρχίσει να λαμβάνει η αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων σε αλλοδαπούς στη χώρα μας και επισήμανε ότι το οξύ μεταναστευτικό πρόβλημα και οι συνέπειες του δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν «με μέσα απάνθρωπης βίας».
Τη "ρατσιστική" βία καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους και τα πολιτικά κόμματα:
Να μην καλλιεργεί κλίμα μισαλλοδοξίας και να μην "κλείνει τα μάτια" σε επιθέσεις ρατσιστικής βίας και μίσους ενάντια στους μετανάστες καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζοντας τα κρούσματα βίας των τελευταίων ημερών.
Την τιμωρία των ηθικών αυτουργών, των συνεργών και των εγκέφαλων των ρατσιστικών κρουσμάτων βίας, ζήτησε ο εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Κώστας Τριαντάφυλλος.
Έκκληση στην Πολιτεία «να βγάλει τις κουκούλες από τους αυτόκλητους σωτήρες (της καθαρότητας) της φυλής για να δουν όλοι τα πρόσωπά τους», πριν επικρατήσει η αντίληψη «περί συμψηφιστικής βίας», απηύθυνε και ο υπεύθυνος για θέματα Δημόσιας Τάξης της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Πανούσης.
Να μην ανεχθούν την απάνθρωπη βία σε βάρος των μεταναστών καλεί τους πολίτες το ΚΚΕ.
Η δολοφονία του νεαρού Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της ρατσιστικής βίας που εξαπλώνεται ραγδαία το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρη τη χώρα, σχολιάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για στοχοποίησή της, προειδοποιώντας ότι οποιαδήποτε δημόσια αναφορά που θα συσχετίζει το κόμμα με οποιοδήποτε περιστατικό βίας θα καταγγέλλεται άμεσα στις δικαστικές αρχές.
Στο μεταξύ, προστασία από την πολιτεία ζήτησε ομάδα μεταναστών που επισκέφτηκε την εισαγγελία Ηρακλείου Κρήτης, καταγγέλλοντας οργανωμένες επιθέσεις. Εξέφρασαν ταυτόχρονα φόβους ότι θα υπάρξουν θύματα από την τυφλή βία.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης εναντίον του νεαρού Ιρακινού, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη από πλευρά του υπουργείου για τη δολοφονική επίθεση.
Κυβέρνηση και κόμματα την λαθρομετανάστευση την βαπτίζουν μετανάστευση πράγμα που αποδεικνύει το πόσο νεοταξίτικα φασίζοντα ρεμάλια είναι. Και ενώ «σκίζουν τα ιμάτια» τους κατά των ελλήνων που τάχα σφάζουν τους λαθρομετανάστες, το κράτος στήνει με εικονικές θεατρικές παραστάσεις στις πραγματικές σφαγές, των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων, ενώ ποτέ δεν τους κατηγόρησαν για ρατσισμό εναντίων των Ελλήνων, εφαρμόζοντας την παραπλανητική μέθοδο, δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για τα νεοταξίτικα καθάρματα και τους κατοχικούς εθνοπροδότες που μας κυβερνούν, καθώς και τους ψευτοαριστερούς τσάτσους τους, που το παίζουν αντιρατσιστές σαν πιόνια του 4ου ράιχ του νεοφασισμού, που είναι στην εξουσία και βρίσκεται σε εξέλιξη.
κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα - από το patari.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: