Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Έτσι από λαθρομετανάστες έγιναν ΝΟΜΙΜΟΙ

Όποιος απορεί πώς γίνεται οι επιχειρήσεις "ΣΚΟΥΠΑ" της ΕΛ.ΑΣ να βρίσκουν τόσους ΛΙΓΟΥΣ παράνομους μετανάστες (από τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ που ελέγχονται) ας διαβάσει προσεκτικά την παρακάτω είδηση.
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, σε οικία στη Νέα Σμύρνη.
Τρεις άνδρες, αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 30, 28 και 18 ετών, συνελήφθησαν , ενώ αναζητείται ακόμα ένας ομοεθνής συνεργός τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες κατασκεύαζαν ταξιδιωτικά έγγραφα και κάθε είδους πιστοποιητικά και βεβαιώσεις Ελληνικών και ξένων αρχών με τα οποία προμήθευαν αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής. Επίσης έφτιαχαν πλαστά βιβλιάρια καταθέσεων διαφόρων τραπεζών με εικονικά ποσά κατάθεσης, με σκοπό την εξαπάτηση διαφόρων Δημοσίων Υπηρεσιών.
Σε έρευνα σε δύο διαμερίσματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 62 σφραγίδες διαφόρων ελληνικών και ξένων αρχών, 45 μεταλλικές μήτρες εμβλημάτων διαφόρων χωρών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σφραγίδων, 32 διαβατήρια, 32 Δελτία Ταυτότητας, 9 βιβλιάρια καταθέσεων, τρεις πιστωτικές κάρτες , το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ και πέντε κινητά τηλέφωνα. Επίσης, πλήθος μέσων και εργαλείων, που χρησιμοποιούνται για την κατάρτιση πλαστών εγγράφων (ασημοτυπίες, υδατογραφήματα, διαφάνειες, γραμματοσειρές, ειδικά μελάνια), καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές, τρεις εκτυπωτές και άλλα μηχανήματα.
Υ.Γ: Με αυτούς τους απατεώνες (αυτοί προφανώς "θυσιάστηκαν" από τον συναγωνισμό...) αυτό κινδυνεύει και η θέση της χώρας στην συνθήκη Σένγκεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: