Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή καταλύει το νόμο, λέει ο Ρουπακιώτης


Σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μιλώντας σε ακροατήριο πολιτικών και δικαστικών σε ημερίδα που διοργανώνει η γενική γραμματεία Διαφάνειας και η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
«Οι πολίτες στη μεγάλη κρίση αναζητούν να ακουμπήσουν κάπου. Ένα κόμμα έρχεται και υπόσχεται ότι θα δίνει λύσεις υποκαθιστώντας τους νόμους. Λέει ότι θα πάρει στα χέρια του το νόμο και καταλύει το νόμο. Αν οι πολίτες δεν πιστεύουν στη θεσμική οργάνωση και αναζητούν τέτοιες λύσεις αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Άλλος δρόμος από την θεσμική οργάνωση δεν υπάρχει και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν» είπε ο κ.Ρουπακιωτης.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στη διαφθορά αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η κοινωνία μας κινδυνεύει να πνιγεί από την διαφθορά. Από πάνω ως κάτω. Η διαφθορά καταλαμβάνει το σύμπαν της κοινωνίας και περιλάμβάνει και πολιτικούς,και επιχειρηματίες, και πανεπιστημιακούς και την εκκλησία και τα δικαστήρια. Οι κοινωνίες προσβάλλονται διαχρονικά από την διαφθορά. Έχουμε μια δύσκολη μάχη για να ανακτήσουμε την αξιοπιστίας μας».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: