Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Υπέργηροι σιαμαίοι

Αποκλειστικό - Σπάνια φωτογραφία των 2 υπέργηρων πλέον σιαμαίων αδελφών.
Πάντως οι γονείς των σιαμαίων ζούνε και βασιλεύουν και εξακολουθούν να τεκνοποιούν και άλλα περίεργα όντα, όπως χριστιανοδημοκράτες, σοσιαλδημοκράτες, δημοκρατικοί, διάφορες ΜΚΟ, αντιρατσιστές, ρατσιστές, Antifa, μαυροφορεμένοι με ξυρισμένο κεφάλι (και επίτηδες παράξενης προέλευσης όνομα οι οποίοι δηλώνουν ακροδεξιοί), αριστεριστές, αναρχοαυτόνομοι, κουκουλοφόροι, σοσιαλιστές, ευρωπαϊστές, νεοταξίτες-παγκοσμιοποιητές, οικολόγοι, ΜΜΕ.
Τα τέκνα τους αυτά τα εγγράφουν στα δημοτολόγια του πολιτικού ή του παραπολιτικού φάσματος.
Οι γονείς τους, βαθύπλουτοι και ιδιότροποι, λέγεται ότι προσέφυγαν σε πανάκριβες υπηρεσίες εξειδικευμένων γενετιστών, για να προσδώσουν σε αυτά, συγκεκριμένα επιθυμητά από αυτούς χαρακτηριστικά.
Χρησιμοποιούν εκτός των άλλων και ειδικές γενετικές τεχνικές πού χαριτολογώντας τις ονομάζουν καλούπια σκέψης, που έχουν σαν αποτέλεσμα η σκέψη αυτών των όντων να είναι περιορισμένη σε προκαθορισμένα από τον γενετιστή όρια, σαν να υπάρχει ένα αόρατο καλούπι.
Άλλα αποτελέσματα αυτών των γενετικών παρεμβάσεων είναι ότι σε αυτά τα όντα αρέσουν τα παιχνίδια ολικής παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού, σε μορφή θεατρικών παραστάσεων.
Έχουν αναγάγει την υποκρισία σε επιστήμη, είναι κακεντρεχή, κακόβουλα, υστερόβουλα, άδικα και μισάνθρωπα, αλλά πάντοτε καταφέρνουν να πείθουν γιά το αντίθετο. Στις θεατρικές τους παραστάσεις όμως έχουν πάντα κόσμο γιατί τα όντα αυτά είναι καλά στην δουλειά τους.
Έτσι καταφέρνουν να έχουν οπαδούς, στους οποίους μεταδίδουν πολλές από τις ιδιαιτερότητές τους και οι οπαδοί τους στην συνέχεια αποκτούν αλλοιωμένη αίσθηση της πραγματικότητας και άλλοι από αυτούς καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν τι, ενώ άλλοι δεν καταλαβαίνουν ούτε καν αυτό.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: