Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει παράρτημα της κεντροδεξιάς .

Ένα "Think Tank" συμπέρανε : Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει παράρτημα της κεντροδεξιάς
Έτσι δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το πρώην "ηγετικό στελεχος" του κόμματος η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία χθες με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο γνωστοποίησε ότι αποχωρεί επειδή διαφωνεί απόλυτα με τα μέτρα.
« Δεν μπορούμε να αποσιωπούμε στα κόμματα και να τα βρίσκουμε, απλά για τη δομή της εξουσίας», τόνισε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, ενώ επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την συρρίκνωσή του.
«Όλοι έχουμε ευθύνη. Συμμετείχα, ήμουν υπουργός τρία χρόνια. Όμως έγιναν λάθη και παραλείψεις», πρόσθεσε. Υποστήριξε ότι παρά την συντριπτική ήττα του ΠΑΣΟΚ στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, «δεν έγινε μια αποτίμηση γιατί φτάσαμε ως εδώ ».
Ερωτηθείσα γιατί επέλεξε να φύγει σε αυτή την κρίσιμη χρονικά περίοδο, η κ. Ξενογιαννακοπούλου απάντησε: « Εγώ δεν άφησα το πλοίο όταν βούλιαζε. Επέλεξα να μείνω σε ένα ΠΑΣΟΚ που πήγαινε στη συντριβή, όπως και πήγε».
Ερωτηθείσα αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι εκφράζει «μια δυναμική στον προοδευτικό χώρο» και ότι θα παίξει ρόλο στο μέλλον κλείνοντας έτσι το μάτι στον Α. Τσίπρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: