Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Από το 2000 "είδε" το σήμερα: "Θα φύγει το ξένο κεφάλαιο"!

Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο των λόγων του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού που χρονολογείται πριν το 2000 φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το defencenet.gr, αφού κατά τρόπο εντυπωσιακό ο Γέροντας της Ορθοδοξίας δείχνει να "έβλεπε" από τότε αυτό που θα συμβεί:
1ο - Θα υπάρξει πολιτειακή ανωμαλία
2ο - Θα αποσυρθεί το ξένο κεφάλαιο
3ο - Θα απολυθούν οι υπάλληλοι
4ο - Πάνω στην αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί θα μας κάνουν πρόκληση οι Τούρκοι.
Πολιτειακή ανωμαλία συνιστά ήδη το Μνημόνιο - όντας αντισυνταγματικό - αλλά μήπως συμβεί και κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο στο αμέσως επόμενο διάστημα; Η πολιτική κατάσταση είναι έκρυθμη χωρίς προοπτική να αλλάξει αυτό στο άμεσο μέλλον. Είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση να μην αντέξει στην πίεση που θα της ασκηθεί στο προσεχές διάστημα, μόλις ο κόσμος συνειδητοποιήσει ότι πλέον δεν θα έχει να πληρώσει.
Η απόσυρση του ξένου κεφαλαίου σίγουρα έχει σχέση με αυτό που συμβαίνει, την εποεπένδυση της χώρας και την πιθανή έξοδο από το ευρώ. Όποιος θέλει στοιχηματίζει ενάντια στον Γέροντα!
Βέβαια ο Γέροντας συνεχίζει και αυτά που "βλέπει" να έρχονται είναι πολύ χειρότερα, μιλάει για μια γενική παγκόσμια σύρραξη λόγω ακριβώς της Τουρκίας. Κοιτάξτε τι γίνεται στη Ν.ανατολή και το ρόλο της Τουρκίας
Θα θυμίσουμε ότι όταν ο Γέροντας μίλησε διανύαμε περίοδο "παχιών" αγελάδων, και τίποτα δεν προμήνυε το σημερινό χάλι. Συνεπώς οι λόγοι ενός από τους πιο σημαντικους Γέροντες της Ορθοδοξίας που τείνουν να επαληθευθούν αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: