Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μαύρα σύννεφα...

...έχουν κυκλώσει τον γάμο του Γιώργου Παπανδρέου με την Άντα.
Μαύρα σύννεφα που ενδεχομένως να εξελιχθούν σε καταιγίδα έχουν κυκλώσει τον γάμο του Γιώργου Παπανδρέου με την Άντα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η κατάσταση φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη καθώς -παρά τις προσπάθειες για επανασύνδεση τον τελευταίο καιρό- η απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους δεν καλύφθηκε.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, λένε άτομα του περιβάλλοντός τους, η τελευταία απόπειρα για επανασύνδεση να ήταν το δείπνο στο εστιατόριο του Βερολίνου που έγιναν και οι περίφημες αποδοκιμασίες που ανάγκασαν τον πρωθυπουργό να αποχωρήσει.
Όπως εκτιμούν πρόσωπα του κύκλου της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού, το αμήχανο και παγωμένο χαμόγελο της Άντας Παπανδρέου, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες εκείνης της βραδιάς, δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν στο εστιατόριο και αποτυπώνει πλήρως την ψυχολογία της και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει το ζευγάρι.
Ένας από τους λόγους που οδήγησαν το γάμο του Γιώργου Παπανδρέου σε (όπως φαίνεται) αδιέξοδο, είναι τα συνεχή ταξίδια του πρώην πρωθυπουργού, τόσο σε κοντινούς προορισμούς (Σκιάθο) όσο και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού (Αμερική).
Το χάσμα, όπως σχολιάζουν, φίλοι του Γιώργου και της Άντας δεν δημιουργήθηκε φυσικά από τα ταξίδια του κ. Παπανδρέου, αλλά είναι σίγουρο ότι μεγάλωσε επικίνδυνα λόγω του φορτωμένου προγράμματος του πρώην πρωθυπουργού.
Το τι μέλλει γενέσθαι το γνωρίζει μόνο το ζευγάρι. Άτομα του κύκλου τους, πάντως, εκφράζουν την απαισιοδοξία τους για το μέλλον τους μαζί. Όχι ότι αποκλείεται δεν θα υπάρξουν κι άλλες προσπάθειες επανασύνδεσης αλλά, όπως λέει και η παροιμία, άμα ραγίσει το γυαλί.
Μέσω συνεργατών του, πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός σχολιάζει -σύμφωνα με πληροφορίες- για το δημοσίευμα πως είναι αναληθές. «Η αλητεία και το ψέμα, για κάποιους, δεν έχουν όρια»​ είναι η αντίδραση του κ. Παπανδρέου την οποία μεταφέρουν συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: