Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Ακούς Έλληνα;;;;;;;

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΔΙΑ!!!!!
EΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ!!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!!!!!
Αυτήν τη στιγμή, να αφήσουν τους φθηνούς πολιτικαντισμούς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, να παραιτηθούν αυτοί και οι αναπληρωτές τους από τις βουλευτικές έδρες, να παραιτηθούν από τα ματωμένα λεφτά οποιασδήποτε βουλευτικής αποζημίωσης, να παραδώσουν κάθε αξίωμα και να εγκαταστήσουν γραφεία έξω από το περίβολο του κοινοβουλίου, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με τα ονόματά τους και να μπουν σε διαρκή συνεδρίαση επί 24ωρης βάσης στο χώρο αυτό, καλώντας το λαό ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης στο πλευρό τους, να ενισχύσει την κίνηση αυτή.
Να δημιουργηθεί πολιτειακό ζήτημα, να δημιουργηθεί κοινωνικό ζήτημα, να αποδείξουν ότι έστω και την ύστατη στιγμή δεν είναι τόσο τελειωμένοι ηθικά, πολιτικά και κοινωνικά όσο έχουν αποδείξει ότι είναι μέχρι τώρα.
Οφείλουν να σταματήσουν να κοροιδεύουν με λόγια και ανακοινώσεις, να βγουν μπροστά οι κύριοι επώνυμοι και να συγκρουστούν. Δεν είναι απλοί πολίτες, είναι κομμάτι του συστήματος και οι ευθύνες τους είναι ίδιες με των κυβερνώντων.
Βρισκόμαστε στην ώρα 0 κυρίες και κύριοι!!!!! Αλλά εσείς τυφλωμένοι από την ανυπέρβλητη έπαρσή σας, αρρώστεια η οποία έχει μεταδωθεί σε όλη την βαθιά παρηκμασμένη κοινωνία μας, αρνείστε πεισματικά να δείτε αυτό που μας πλησιάζει με ταχύτητα.
Τα επιχειρήματα του Τσίπρα, του τύπου: δεν αντέχουμε άλλες εκλογές, αν πέσει η κυβερνηση δεν θα πάρουμε τη δόση, ο Καμμένος δρα ευκαιριακά και άλλα τέτοια, είναι επιχειρήματα που ως άλλος ΠΑΣΟΚΟΣ ή ΚΚΕ, δείχνουν ότι κρύβεται πίσω από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, για να μην πράξει το χρέος του και καταλαβαίνουμε και κατόπιν της ανύπαρκτης αντιπολιτευσης, όλο το καλοκαίρι, παρά τη φοβερή αύξηση της δύναμης του, ότι είναι οι καλυμμένοι μνημονιακοί του μέλλοντος και αλλοίμονο από αυτούς τους πολίτες, που δεν αντιλαμβάνονται, αλλά ελπίζουν μάταια.
Η κομματοκρατία πρέπει να πεθάνει σε όλο το φάσμα της, αλλά πριν πεθάνει, ας κάνει εκτός από το κακό και κάτι πολύ μικρό, μπροστά στην καταστροφή της κοινωνίας, για την οποία εργάστηκαν με συνέπεια τόσα χρόνια ενωμένοι, δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί.
Αν δεν το κάνουν, να είναι σίγουροι ότι οι κρεμάλες θα καλύψουν όλη την πλατεία Συντάγματος και όλους τους γύρω δρόμους, αλλά και όλες τις κεντρικές πλατείες όλων των ελληνικών πόλεων, διότι όταν πια, έρθει η ολική καταστροφή, οι αποφάσεις για τις καταδίκες των υπευθύνων, θα παρθούν σε λαικά δικαστήρια, τα οποία είναι αδυσώπητα, αν ανατρέξουμε στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά και στην ελληνική ιστορία συγκεκριμένα!!!!!
Η ώρα αυτή είναι πολύ πιο κοντά, από ότι φαντάζονται ορισμένοι.
Υ.Γ.: Όσο για σένα ελληνικέ λαέ θα έπρεπε να ντρέπεσαι πιο πολύ από τους πολιτικάντηδες!!!!!
Έχεις καθήσει αναπαυτικά στον καναπέ σου και στην καφετέρια σου, και το μόνο που γνωρίζεις είναι να κατηγορείς τους πολιτικούς, η να κατηγορείς όλους τους υπόλοιπους συνανθρώπους σου εκτός από τον εαυτούλη σου, ο οποίος δεν φταίει τίποτα για το όλο σκηνικό της απελπισίας, για το ότι τα παιδιά σου φεύγουν σωρηδόν στο εξωτερικό προς εύρεση καλύτερης τύχης, για το ότι έχει διαλυθεί η οικογένεια επειδή το μόνο που σε ένοιαζε τόσα χρόνια είναι το πως θα κοροιδέψεις ο ένας τον άλλον, το πως θα κλέψεις ο ένας τον άλλον, το πως θα βγάλεις λεφτά πολλά για να κάνεις επίδειξη ο ένας στον άλλον, το πως θα πατήσεις επί πτωμάτων για να κάνεις την δουλειά σου αν χρειαστεί, το πως θα κλέψεις την γυναίκα ή τον ανδρα του άλλου!!!!!
Και τώρα ένα βήμα πριν η πατρίδα σου πέσει στο γκρεμό, όταν οι συνάνθρωποί σου δεν έχουν να δώσουν ψωμί στα παιδιά τους, εσύ κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και βλέπεις τους "παπαγάλους", να σου λένε τι πρέπει να γίνει στη ζωή σου και στις ζωές των παιδιών σου, με ποιον τρόπο πρέπει να γίνει, βλέπεις τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ να ξεπουλάνε την ιερή πατρίδα σου, που μέσα στο χώμα της, έχει θαμμένα, κόκκαλα αγίων αλλά και ηρωικών ανδρών και γυναικών και εσύ σκέφτεσαι με το απλοικό μυαλό σου, ότι η φωτιά είναι ακόμη μακρυά από το σπίτι μου, άρα δεν χρειάζεται να αντιδράσω, διότι είμαι ένας υπάκουος δούλος και δεν θα με πειράξει κανένας.ΛΑΘΟΣ!!!!!
Σύντομα δόξα τω θεώ, η φωτιά θα είναι έξω από το σπίτι σου, και ο σεισμός που θα γίνει θα πλακώσει το σπίτι σου και μαζί και την αθεράπευτη έπαρσή σου για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να επιστρέψεις στα ιδανικά της φυλής σου που είναι αυτά που την έχουν κρατήσει αθάνατη στο βάθος των αιώνων...
ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;;;
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ AΘΑΝΑΣΙΟΣ'
http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4049.html#more 

Δεν υπάρχουν σχόλια: