Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Εδώ CD εκεί CD, που είναι το CD;

Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός πληροφορείται σήμερα ότι το CD που παρέδωσε στις ελληνικές αρχές η κ. Λαγκάρντ, δεν μπορούσε λέει να αξιοποιηθεί από το ελληνικό κράτος, γιατί το εν λόγω CD είναι προϊόν υποκλοπής και ο νόμος απαγορεύει στην Ελλάδα να.αξιοποιούνται αποδεικτικά μέσα όταν αυτά τα αποδεικτικά μέσα είναι προϊόντα υποκλοπής. Δηλαδή ένα αποδεικτικό στοιχείο δεν μπορεί στην Ελλάδα να αποκαλύψει ένα μεγάλο έγκλημα και μάλιστα για ζωτικό δημόσιο συμφέρον, αν αυτό το στοιχείο δεν δημοσιοποιηθεί με τη βούληση του ίδιου του εγκληματία.
Φυσικά η γερμανική κυβέρνηση και το ίδιο και η γαλλική αξιοποίησαν αυτό το CD, με το δικό τους τρόπο, παρακάμπτοντας τη σχετική νομοθεσία και έφεραν στα δημόσια ταμεία των χωρών τους κάποια δισεκατομμύρια. Εδώ όμως είναι προτιμότερο να εξαθλιωθεί ένας ολόκληρος λαός, προκειμένου να μην παραβιαστεί ο νόμος. Γιατί ως γνωστόν το δικό μας πολιτικό σύστημα διακρίνεται για το σεβασμό του στη νομιμότητα και στο Σύνταγμα της χώρας….. πως να το κάνουμε. Παρακολουθήσεις τηλεφώνων και παρακολούθηση της δράση μας στο διαδίκτυο γίνονται άραγε στην Ελλάδα;
Βέβαια στις χώρες εκείνες τα πολιτικά τους συστήματα δεν κάθονται σούζα μπροστά στις άρχουσες ελίτ των χωρών τους και δεν λογοδοτούν σ' αυτές, αλλά λογοδοτούν στις αντίστοιχες κοινωνίες τους.
Τις προάλλες η ίδια η κ. Μέρκελ, όταν δήλωνε ότι «ματώνει η καρδιά του ανθρώπου», έκανε ταυτόχρονα μια έξυπνη έμμεση νύξη στο CD όταν είπε να πληρώσουν όσοι Έλληνες έχουν βγάλει τα χρήματά τους έξω. Φυσικά τα εδώ καθεστωτικά ΜΜΕ επικέντρωσαν πάνω στο «ματώνει η καρδιά» και έκαναν γαργάρα τα ονόματα στο CD.
Αναρωτιόμαστε όμως, γιατί ο νόμος προβλέπει ως αξιοποιήσιμη από τις δημόσιες αρχές της χώρας μας την ανώνυμη ρουφιανιά (το κάρφωμα με κουκούλα) προς τις δημόσιες αρχές οποιουδήποτε ρουφιάνου που έχει προσωπικά ή μίσος εναντίον συμπολίτη του και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί ένα CD που περιέχει πραγματικά στοιχεία.
Εντάξει, ας πούμε ότι οι ελληνικές δημόσιες αρχές δεν μπορούν να αξιοποιήσουν νόμιμα το εν λόγω CD, ή με τον τρόπο που το αξιοποίησαν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι. Όμως τώρα που περιήλθαν σε γνώση τους κάποια ονόματα και όλοι μας το γνωρίζουμε τι θα γίνει; θα θάψουν το θέμα ή θα πληροφορηθεί τα ονόματα αυτά ο καθ’ ύλη αρμόδιος ελληνικός λαός; Τώρα που γνωρίζουν, είναι συνυπεύθυνοι.
Θα γίνουν λοιπόν περαιτέρω περικοπές ή θα πληρώσουν οι πραγματικοί εγκληματίες;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: