Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως

Οι πύλες της κολάσεως έχουν ανοίξει με αποκλειστική ευθύνη των δωσίλογων του ντόπιου νεοταξισμού.
Πουλήσατε τα πάντα και θα αντισταθούμε υπέρ πάντων.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και η εθνική αντίσταση το μόνο χρέος των Ελλήνων.
Καταργήσατε το αφορολόγητο και δώσατε στις τράπεζες τον αέρα της εισόδου σε απόρρητα φορολογικά και άλλου είδους ιδιωτικά δεδομένα.
Οδηγείτε τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων στα ύψη προς δόξαν των παγκόσμιων και ντόπιων τραπεζιτικών συμφερόντων.
Μονιμοποιείται τα χαράτσια που θα ήταν τάχα προσωρινά μειώνοντας ακόμη κι από αυτά την ασπίδα του αφορολόγητου ορίου.
Αυξάνονται μάλιστα όπως μαθαίνουμε γενικότερα οι συντελεστές που αφορούν την εισφορά «αλληλεγγύης» προς τοκογλύφους!
Μας λένε ψευδώς πολιτικάντηδες και καθεστωτικά ΜΜΕ ότι τα μέτρα που έρχονται είναι η μόνη λύση που θα μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο που μας έφεραν οι ίδιοι με τις αρπακτικές πολιτικές και τις νεοταξικές εντολές.
Διαψεύδονται όμως από τους ίδιους τους φίλους τους και εντολείς τους, όπως το ΔΝΤ που αναφέρει ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος θα αυξηθεί σταδιακά φτάνοντας το 2014 στο 170,6% του ΑΕΠ κονιορτοποιώντας κάθε υποτιθέμενο αρχικό στόχο!
Είναι προφανές ότι όταν φτωχοποιείς τον μόνο αιμοδότη της ελληνικής οικονομίας που είναι ο ελληνικός λαός δεν μπορείς να εισπράξεις τίποτα εκ του μηδενός.
Εμείς τροφοδοτούμε το κράτος μας με τους φόρους κι όχι όπως λένε κάποιοι ψευδώς τα δάνεια που μας καταστρέφουν.
Τα δάνεια και τα μνημόνια έχουν μόνο δύο στόχους. Τη συσσώρευση πλούτου στις τράπεζες και την πώληση της Ελλάδος αντί πινακίου φακής.
Όμως η Ελλάς δεν πουλιέται ούτε για όλο το χρυσάφι της γης.
Οι Έλληνες πολεμούν για να κρατήσουν δική τους την πατρογονική γη. Φαίνεται όμως πως κάποιοι το ξεχνούν αυτό. Επιδιώκουν τη λήθη με το άγος της αυξήσεως των δεινών μας.
Γι’ αυτό το λόγο παραδίδουν το μηχανισμό διαμόρφωσης των μισθών στους υποταγμένους πολιτικάντηδες και δια αυτών στους τοκογλύφους, διαλύουν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας που θέσπισε με το εργατικό του δίκαιο ο Εθνάρχης Μεταξάς, καταργούν το επίδομα γάμου, κάνουν την τεκνοποίηση τεκμήριο φόρου, μειώνουν το χρόνο και τις αποζημιώσεις των απολύσεων, πωλούν τους ενεργειακούς φορείς και τα λιμάνια, μειώνουν μισθούς και συντάξεις περαιτέρω, φορτώνουν φόρους στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Διαλύουν τα πάντα όταν συμπατριώτες μας αφήνουν άταφους νεκρούς λόγω της ανέχειας. Εκεί φτάσαμε.
Όμως το «ελληνικό» κράτος πληρώνει ακόμη συντάξεις σε αλλοδαπούς που εργάζονται μόλις ένα χρόνο στην πατρίδα μας έχοντας ολόκληρη την προϋπηρεσία τους στις χώρες καταγωγής τους.
Οι πολιτικάντηδες και το σύστημα κάνουν πλάτες σε όσους έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό χάνοντας τάχα το αποδεικτικό υλικό σαν τη λίστα Λαγκάρντ.
Και ενώ κάνουν τάχα πως αντιστέκονται, υποθηκεύουν το ελληνικό πετρέλαιο, αέριο και χρυσό σε διεθνή τραπεζικό λογαριασμό που θα διαχειρίζονται οι ίδιοι οι τοκογλύφοι του νεοταξισμού. Τα δε χρήματα του δανείου ομοίως οδεύουν σε διεθνή λογαριασμό και από εκεί όπως πάντα στις γνωστές θυρίδες.
Οτιδήποτε παράγει η Ελλάς και θα βγάλει η ελληνική γη έχουν ήδη εκχωρηθεί στους ψευτοσυμμάχους.
Τίποτα δεν μας ανήκει τούτη την ώρα. Την ίδια στιγμή το προδοτικό καθεστώς των γραικύλων παραχωρεί το περιστύλιο του Ζαππείου το οποίο μισθώθηκε από την τουρκική πρεσβεία για να γίνει η δεξίωση για την 89η επέτειο από την ανακήρυξη της τουρκικής «δημοκρατίας» που υπήρξε το απεχθές αποτέλεσμα της τουρκικής κατάκτησης ελληνικών εδαφών και της δολοφονίας Ελλήνων από τον αρχισφαγέα Κεμάλ και το αιμοσταγές τουρκικό κράτος!
Μ’ αυτήν την πράξη το ελληνόφωνο καθεστώς νομιμοποιεί και αναγνωρίζει πάσα κατάκτηση και τις σφαγές διαπράττοντας ξεκάθαρα εσχάτη προδοσία.
Από την άλλη πλευρά μια τουρκική ναυπηγική εταιρία, βλέποντας πως έχει να κάνει με απογόνους του Εφιάλτη στο πολιτικό μας σύστημα, υιοθέτησε ως έμβλημά της το θυρεό του ελληνικού πολεμικού ναυτικού!
Και στην Ελεύθερη Θράκη Μας ο Έλληνας Πομάκος Ιμάμης του χωριού Σώστης κατήγγειλε ότι του ασκήθηκε τρομοκρατία και κοινωνικός αποκλεισμός από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και τους εγκαθέτους του ώστε να οδηγηθεί σε παραίτηση.
Η κοσσοβοποίηση της Θράκης Μας συνεχίζεται και οι ελληνόφωνες αρχές ανησυχούν μην χαλάσουν οι διακρατικές επαφές και επομένως η ζητηθείσα από τους αμερικανοσιωνιστές συγκυριαρχία. Παράλληλα μαθαίνουμε ότι το φυσικό αέριο στην Κύπρο θα ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.
Η Ελλάς ωστόσο πουλάει τον μοναδικό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο που διαθέτει από κοινού με την Κύπρο και κλείνει για οικονομικούς λόγους διπλωματικές υπηρεσίες της στο εξωτερικό πουλώντας ταυτόχρονα τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Πράττει δε πάντα ταύτα όταν οι Βρυξέλλες και οι ΗΠΑ πιέζουν τη χώρα μας να αποδεχτεί την είσοδο των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ άνευ επιλύσεως του ζητήματος σφετερισμού της Μακεδονίας μας στην ονομασία τους.
Στο Δομοκό όπως και σε άλλες περιοχές μας ανοίγει αλβανικό σχολείο όταν η αλβανική προπαγάνδα διδάσκει σε βάρος μας αλυτρωτισμό και η Βόρειος Ήπειρος παραμένει σκλαβωμένη.
Το ελληνόφωνο κράτος βιάζεται να ξεπουλήσει όταν η Ρωσία τίθεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με Τουρκία και ΝΑΤΟ.
Οι δε προπαγανδιστές εντός και εκτός συνόρων διαβλέπουν μια νέα Βαϊμάρη στην Ελλάδα, βλέπουν τάχα βιαιότητα ενάντια στους λαθρομετανάστες και τρέμουν κυριολεκτικά από την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Αλλά δεν τρέμουν από την πραγματική λαθρομεταναστευτική εγκληματικότητα ούτε από τις απειλές των προστατών ακροαριστερών και των προστατευόμενων κάτω από σπίτια Ελλήνων που έχουν στο μπαλκόνι ελληνική σημαία.
Όμως η Ελλάς θα απελευθερωθεί, η ελληνική παραγωγή θα κινηθεί και η πατρίδα μας θα αποδοθεί μεγάλη και υγιής στους Έλληνες μαζί με τον πλούτο της και την αναδιάρθρωση συμμαχιών.
Θα φροντίσει για όλα τούτα το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: