Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Άλλο οι άνθρωποι κι άλλο τα μοσχάρια, κ. Παναγιώταρε

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Ο Σκορτσιανίτης λοιπόν δεν είναι Έλληνας, κατά τον Παναγιώταρο. Γιατί είναι μαύρος.ΜάλισταΘυμάμαι λίγα χρόνια αφού είχα απολυθεί, όπως κάνω κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου, πήγα στο Σύνταγμα να δω την μονάδα μου, την 2α ΜΑΛ. Ήταν κι άλλοι φίλοι, «παλιοσειρές». Όπως βλέπαμε να περνά άψογο το τμήμα, μέσα στην παράταξη ήταν κι ένας κομμάντο μαύρος. Δίπλα μας ήταν μια ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, με σημαίες και φωνάζανε συνθήματα. Μόλις είδανε τον μαύρο συνάδελφο, στην αρχή ξαφνιαστήκανε και μετά αρχίσανε να γιουχάρουν. Τους πήραμε από τα μούτρα και σταμάτησαν. Ρώτησα κι έμαθα, πως το παιδί ήταν, αν θυμάμαι καλά, μισός ζαϊρινός, μεγαλωμένος στην Ελλάδα και πήγε εθελοντής στους Αλεξιπτωτιστές. Άρα, Έλληνας στην Παιδεία κι αποδεδειγμένα πατριώτης. Το περιστατικό μ’ έκανε  «Τούρκο».
Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα σε σειρά. Οι άνθρωποι δεν είναι μοσχάρια, άλογα ή κυνηγιάρικα σκυλιά. Στους ανθρώπους το πολιτισμικό εποικοδόμημα είναι αυτό που καθορίζει τα πάντα κι όχι το αίμα. Στα μοσχάρια, ναι. Το αίμα, η καταγωγή, καθορίζουν πόσα κιλά θα γίνουν, πόσο γάλα μπορεί να κατεβάζουν. Αλλά από τα μοσχάρια, μόνο αυτό περιμένεις. Από τους ανθρώπους περιμένεις άλλα πράγματα. Τους ανθρώπους τους ανατρέφεις, δεν τους εκτρέφεις.
Στην διαχρονική σύγκρουση μας με τον τουρκισμό, δεν συγκρούονται γονίδια, τα δικά μας με αυτά της κεντροασιατικής στέπας. Συγκρούεται ο Ελληνισμός, που είναι κατεξοχήν ανθρωποκεντρικό πολιτισμικό δημιούργημα κι η ληστρική νοοτροπία του Ερτογρούλ, που επιβιώνει πίσω από τις στολές και τα κουστούμια των «Τούρκων».
Τεράστιο ποσοστό των σημερινών «Τούρκων» είναι ελληνότατοι εξισλαμισμένοι ραγιάδες, προϊόντα του παιδομαζώματος, των μαζικών αναγκαστικών εξισλαμισμών που συνόδευε την οθωμανική επέκταση. Πολλοί από τους φονιάδες, βιαστές και λεηλάτες της Μικράς Ασίας, της Αρμενίας, της Κύπρου και του Κουρδιστάν, είχαν προγόνους που λεγόντουσαν Γιάννης, Μαρία, Κώστας, Ελένη. Σύμφωνα λοιπόν με την θεωρία του Παναγιώταρου, αναμάσημα των φυλετικών θεωριών του προπερασμένου και περασμένου αιώνα, πλήθος πάλλευκων κι Ελλήνων στην καταγωγή ισλαμοφασιστών είναι πιο Έλληνες από τον Σκορτσιανίτη, τον Κόμματο, επίσης καλαθοσφαιριστή, που μεγάλωσε ως Λαρισαίος κι εκείνον τον εθελοντή μαύρο Καταδρομέα!
Μπορώ να σας δώσω πλήθος παραδειγμάτων λευκών, άριων, με καλοζυγισμένα κρανία, που σύμφωνα με την βλακώδη φυλετική θεωρία, είναι πιο Έλληνες από έναν μαύρο που μεγάλωσε στην Ελλάδα, είναι Ορθόδοξος, ίσως κι από έναν Έλληνα γονιό, μετέχει της Ελληνικής Παιδείας, αγαπά την Πατρίδα κι υπηρέτησε εθελοντής στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού της: Πέτρος Τατσόπουλος, Μαρία Ρεπούση, Μαρία Δαμανάκη, Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Δημητράς, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όλο του κουαρτέτο του Ιού της «Ελευθεροτυπίας», Ριχάρδος Σωμερίτης, Σήφης Πολυμίλης, Τετράδης πως τον λένε, Θάνος Βερέμης και πάει λέγοντας.
Τα ‘χουμε ξαναγράψει, την φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού την έχουν αποδείξει ο Καβάλι Σφόρτσα κι οι μαθητές του. Ματαιοπονεί ανόητα, όποιος αγράμματος την αμφισβητεί.
Από την Κρήτη ως το Γενούσο ποταμό, το Μοναστήρι, την Ανατολική Ροδόπη, τα Μικρασιατικά παράλια, νησίδες στην ενδοχώρα της Μ. Ασίας και στην πλειοψηφία της Κύπρου, οι άνθρωποι, εδώ και χιλιάδες χρόνια, όποια γλώσσα κι αν μιλούν ή Θεό πιστεύουν, είναι ο ίδιος λαός, Έλληνες στην καταγωγή. Κατακτήσεις, δεσποτικές εξουσίες, επέβαλαν άλλη γλώσσα ή θρησκεία αλλά κάτω από αυτό το πολιτιστικό εποικοδόμημα, ενίοτε βάρβαρο, υπάρχει το γονιδιακό απλότυπο, που ο μεγάλος γενετιστής ονομάζει the Greek Factor.
Όμως, όπως η Ιστορία κι η εν γένει επιστήμη αποδεικνύει, δεν υπάρχει γονίδιο για τον πατριωτισμό και το εθνικό συναίσθημα.
Είναι κι αυτά εποικοδόμημα. Μπορείς να είσαι λευκός, καστανός ή ξανθός, γαλανομάτης ή πρασινομάτης και η ανατροφή σου, η παιδεία σου, η βλακεία σου, συμπλέγματα ή μια διαστροφή της σκέψης, να σε κάνει φανατικό μισέλληνα, χαζοχαρούμενο ή πωρωμένο διεθνιστή, ταλιμπάν του ισλαμοφασισμού, τούρκο, σκοπιανό Σνοφίτη ή κομιτατζή, άπατρι μηδενιστή, πουλημένο τομάρι Πρεσβειών ή φανατικό διεθνιστή, που να προπαγανδίζεις το Σχέδιο Ανάν.
Μπορεί ένα τέτοιο εποικοδόμημα να σε κάνει τα πάντα, εκτός από Έλληνα πατριώτη. Αντίστοιχα, μπορεί να έχεις καταγωγή από του διαόλου τ’ ανάθεμα κι αν μεγαλώσεις μέσα σε μια ελληνική οικογένεια, με ελληνικές αξίες, Ορθόδοξη πίστη κι αγάπη για την Ελλάδα κι ό,τι αυτή περιέχει, να γίνεις Έλληνας, να δακρύζεις με τον Ύμνο εις την Ελευθερία, να εμπνέεσαι από τον Ίωνα Δραγούμη. Κι ας είσαι σκούρος, σχιστομάτης, κι ας ήταν ο παππούς σου υπασπιστής του Σάκα Ζουλού ή κυνηγός στο Σερεγκέτι. Αρκεί να μετέχεις του Ελληνικού Τρόπου.
Τέτοιες αντιλήψεις είναι ξένες προς τον ανθρωποκεντρισμό του Ελληνικού Τρόπου, ξένες στον πολιτισμό μας και στην Ορθόδοξη πίστη μας, όσο και το να αρνείσαι φαγητό σε μια φτωχή γριά γυναίκα, επειδή σου ..φάνηκε μη Ελληνίδα, κατά το στραβό σου ελληνόμετρο. Τέτοιες ιδέες απηχούν τον κεντροευρωπαϊκό φυλετικό ρατσισμό, που ενίοτε στράφηκε κι εναντίον μας και χτυπάει κι ανθρώπους που μεγάλωσαν ως Έλληνες, αγαπούν την Ελλάδα, είναι Πατρίδα τους.
Αλλού είναι οι εχθροί της Πατρίδας κι όχι στο πετσί μας.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: