Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

H δόξα της Ελλάδας και η ντροπή της Ελλάδας

Επιτέλους, ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής τα’ βαλε και με κάποιον πιο ισχυρό σε σχέση με τους πεινασμένους μετανάστες. Να φανταστούμε πως όταν θα συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας θα του εξηγήσει το όνειρο.
Ο άθλιος αυτός υπερασπιστής της Άρειας φυλής, ο νοσταλγός του ναζισμού και αυτόκλητος τιμωρός, ο ρατσιστής με όλη τη σημασία της λέξης, αποφάσισε να τα βάλει με τον Σχορτσιανίτη. «Δεν είναι Έλληνας» αποφάνθηκε αφού δεν έχει και τους δύο γονείς Έλληνες. Τι να κάνει ο κακόμοιρος ο Σοφοκλής που ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μάνα του από την Αφρική, θα πρέπει να ζητά πιστοποιητικό ελληνικότητας από τη Χρυσή Αυγή και προσωπικά από τον Παναγιώταρο. Που απ’ ότι τον κόβουμε από τη φάτσα, μια και μιλάμε για εθνικότητες, μοιάζει με τον Αλβανό φίλο του άλλου βουλευτή, του Μπαρμπαρούση. Λέτε να είναι αδέλφια και ο Παναγιώταρος να μας βγει τελικά… Ελία Παναγιώταρ;
Ο κακόμοιρος ο Σοφοκλής που μεγάλωσε στην Ελλάδα από τον Έλληνα πατέρα και την Αφρικανή μητέρα, που τιμά τα ελληνικά χρώματα και τη σημαία της πατρίδας, που μας χάρισε τόσες χαρές και δόξα, δεν είναι Έλληνας σύμφωνα με το ελληνόμετρο του Παναγιώταρου.
Διαβάστε διάλογο για να καταλάβετε επίπεδο. Κι αυτός ο άνθρωπος θέλει να λέγεται Έλληνας.
- Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Έλληνας έγχρωμος που ήταν Έλληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;
«Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;».
- Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Έλληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης.
«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».
- Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;
«Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».
- Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής.
«Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».
- Εσείς κυνηγάτε τους λαθραίους ή όλους;
«Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Έλληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».
Αυτοί είναι λοιπόν οι Χρυσαγίτες. Σε λίγο θα φτιάξουν και φούρνους για να καίνε τους μη Έλληνες. Και θα μείνουν αυτοί, οι καθαροί που δε μόλυναν το αίμα τους.
Η ντροπή της Ελλάδας.
http://www.antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: