Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Η «δημοκρατία» μας, θα μας πουλήσει ληγμένα σκουπίδια.

Το σάπιο πολιτικό σύστημα του μαυραγοριτισμού κτυπάει αλύπητα τον Έλληνα πολίτη και ειδικά τους οικονομικά εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας.
Μέχρι τώρα τα ληγμένα προϊόντα τα πετούσαν οι επιχειρηματίες στα σκουπίδια, όπου έσπευδαν να τα πάρουν πολλοί εξαθλιωμένοι Έλληνες και αλλοδαποί προκειμένου να....
επιβιώσουν. Όμως προφανώς κάποιοι μαυραγορίτες είδαν και αυτό το γεγονός ως ευκαιρία που γεννά η κρίση για πλουτισμό.
Έτσι, αυτές τις μέρες κυκλοφορεί η πληροφορία ότι τα ληγμένα προϊόντα που μέχρι τώρα τα πετούσαν στα σκουπίδια, από εδώ και στο εξής θα διατίθενται στα ράφια σε χαμηλότερες τιμές, με τον ΦΠΑ τους και με τα όλα τους. Πάνω απ’ όλα ο νόμος!!!!
Και το χειρότερο!! Τα καθεστωτικά ΜΜΕ και περισπούδαστοι πανελίστες συζητούν για θρεπτικές ιδιότητες και άλλες εμετικές ανοησίες, για να πουλήσουν τα αφεντικά τους τα σκουπίδια στον κόσμο.
Αν τελικά γίνει αυτό, θα σημαίνει ότι το αδηφάγο μαυραγορίτικο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» αποφάσισε να πουλήσει στους Έλληνες για να φάνε ακόμα και τα σκουπίδια.
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί μια τέτοια ενέργεια, δηλαδή να πωλούνται ληγμένα προϊόντα στο λαό, με κίνδυνο για την υγεία του λαού, μόνο με πολιτική απόφαση γίνεται από τους ταγούς μιας «δημοκρατίας» που επιτρέπει «νόμιμα» να γίνονται τα πάντα.
Ως γνωστόν στην Ελλάδα «το νόμιμο είναι και ηθικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: