Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

“Χαιρετάμε ναζιστικά” παραδέχεται ο Μιχαλολιάκος

Μιλώντας στη νεολαία του κόμματός του η οποία πραγματοποίησε χθες βράδυ εκδήλωση στου Γουδή, ο κ. Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε ότι στο κόμμα του "καμιά φορά" χαιρετούν ναζιστικά, ωστόσο δεν είναι κλέφτες.
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δεν δίστασε να χαιρετίσει ναζιστικά, μιλώντας στη νεολαία του κόμματός του, υποστηρίζοντας ότι μπορεί τα μέλη του κόμματος του «καμιά φορά» να χαιρετούν κατ' αυτόν τον τρόπο, «αλλά έχουν καθαρά χέρια» γιατί δεν έχουν κλέψει.
«Μας είπανε ναζί, μία, δύο δέκα. Δεν μας είπανε όμως ποτέ κλέφτες. Αυτά τα χέρια μπορεί καμιά φορά να χαιρετάνε έτσι [χαιρετάει ναζιστικά] αλλά είναι καθαρά χέρια. Δεν είναι βρώμικα, δεν έχουν κλέψει» είπε.
Ο ίδιος συνεχίζοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή όχι απλά βρίσκεται στις δημοσκοπήσεις μεταξύ των τριών πρώτων κομμάτων αλλά έχει και μικρή διαφορά με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι αυτό είναι που φοβούνται πολύ τα άλλα κόμματα.
Η παραδοχή αυτή, καταγεγραμμένη σε βίντεο, είναι μεγάλης σημασίας, στη συζήτηση η οποία έχει ανοίξει, εάν το κόμμα της Χρυσής Αυγής κινείται εντός των νόμων και πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, όπως τα αντίστοιχα κόμματα της Ευρώπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: