Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Οι τριαντάρες θέλουν περισσότερο σεξ!

Χρόνος με τις φιλενάδες ή πολύ σεξ! Αυτές είναι οι βασικές ασχολίες που φαίνεται ότι προτιμούν οι γυναίκες μεταξύ 30- 40 ετών στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας με αντικείμενο τη σεξουαλική ζωή ζευγαριών, είτε παντρεμένων είτε εκείνων που συμβιώνουν.
Και για του λόγου το αληθές, το 85% των γυναικών δηλώνει ότι θέλει περισσότερο «ενδιαφέρον σεξ» και, εάν δεν το βρει, προτιμά να περνά χρόνο με τις φίλες.
Από την ίδια έρευνα προκύπτει ακόμα πως οι γυναίκες αυτής της ηλικίας ζητούν να «γυρίσουν» τον χρόνο πίσω μία δεκαετία, καθώς, όπως λέει το 60% έκανε έρωτα σχεδόν κάθε δεύτερη ημέρα, ενώ τώρα οι σεξουαλικές δραστηριότητες έχουν «αραιώσει».
Σε αντίθεση με τις γυναίκες, μόνο το 21% των ανδρών, ηλικίας 30 έως 40 ετών, δήλωσε πως θέλει περισσότερο σεξ. Το 21% των γυναικών εξέφρασε επίσης την επιθυμία να διαρκεί περισσότερο η ερωτική πράξη. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες ήταν μόλις 7%.
Τέλος, από την ίδια έρευνα προκύπτει πως το 44% των ανδρών άνω των 50 ετών έχει απατήσει τη σύντροφό του εν αντιθέσει με τις γυναίκες που εμφανίζονται πιο πιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: