Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ρεαλιστικά μιλώντας: Το Φορολογικό αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της Ν.Δ σαν "μεγάλο" κόμμα

Μου είναι εντελώς αδύνατο να κατανοήσω πώς ένα κόμμα που ΔΕΝ θεωρεί ότι είναι ένα Κομουνιστικό κόμμα μπορεί να φέρνει προς ψήφιση ένα φορολογικό που στην ουσία (θα το διαπιστώσουν και στην ΠΡΑΞΗ) δημεύει την ιδιωτική περιουσία και ποινικοποιεί το ΚΕΡΔΟΣ!!!
Τέτοιο κυνηγητό στους "πλούσιους" των 3.000 -3.500 €/ μήνα δεν έχει κάνει ούτε η Βόρεια Κορέα αλλά ούτε κάν η Κούβα!!!
Η κατάσταση στην Ελλάδα σε λίγο καιρό θα θυμίζει τις χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης την εποχή που κατέρρεε ο Κομμουνισμός.
Μιλώντας καθημερινά με ανθρώπους της εργασίας , από απλούς μεροκαματιάρηδες μέχρι εργοδότες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων , ΟΛΟΙ (μα ΟΛΟΙ!!!) λένε ότι με αυτό το Φ/Ν θα είναι ΘΑΥΜΑ αν ολοκληρώσουν την χρονιά χωρίς να κλείσουν οι επιχειρήσεις τους και χωρίς να μείνουν άνεργοι
Όπως ΟΛΟΙ (εκτός τους φορομπήχτες) βλέπουν ξεκάθαρα , ΑΝ δεν φοροδιαφύγει κάποιος (η κάποια επιχείρηση) είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να καλύψει την φορολογία που του ζητούν .
Γεννάται λοιπόν το εξής ερώτημα:
Οι πολιτικοί της Ν.Δ δεν βλέπουν που πάνε την κοινωνία τα μέτρα που τους παρουσιάζουν σαν "Σωτηρία της Οικονομίας" οι χαρτογιακάδες ;;;
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ .
Απ΄ότι γνωρίζω οι ψηφοφόροι της (όσοι υπάρχουν ακόμα και δεν είναι λίγοι...) σε ΟΛΕΣ τις περιφέρειες της Ελλάδας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ σε όλους τους τόνους για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ που ετοιμάζεται.
Τέτοια φορολογικά μπορούσαν να περάσουν στην Κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία , την πάλαι ποτέ ενωμένη (και "προοδευτική") Τσεχοσλοβακία καθώς και σε πολλές άλλες χώρες του ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ" και του ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ / ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ αλλά όχι σε μία χώρα της Ε.Ε της Ευρωζώνης και της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Πιθανόν ορισμένοι να πούν ότι υπερβάλλω για τις αντιδράσεις και την επερχόμενη ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ της Ν.Δ.
Ίσως.
Αν αλλάξει κάτι (προς άλλη κατεύθυνση εννοείται.) μπορεί να πέσω εντελώς έξω.
ΜΑΚΑΡΙ.
ΑΝ όμως μείνουν ώς έχουν τα πράγματα στο φορολογικό , εδώ θα είμαστε να ξανασυζητήσουμε στο πόσο "μέσα" στις προβλέψεις είναι αυτό το άρθρο.
Υ.Γ: Η μέχρι τώρα πρακτική (Π. Θέρμανσης , Τέλη Κυκλοφορίας , Χαράτσια κλπ) δεν αφήνει ΚΑΜΙΑ αισιοδοξία ότι θα αντιληφθεί η κυβέρνηση τ0 τεράστιο ΛΑΘΟΣ της.
http://antilogos-gr.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: