Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Νέο χαράτσι στην Υγεία!


Σε «αιχμηρή» ανακοίνωση προς την κυβέρνηση προχώρησε η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατακευραυνώνοντας τις επιλογές της να «χαρατσώσει» ακόμα και τους ασθενείς …την ίδια ώρα που λυπάται τους ηλιοκαμένους «σκαφάτους», που σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών και σχετική του ανακοίνωση αδυνατούσαν να πληρώσουν τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης!
Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας «σκληρή» γλώσσα αναφέρει, ότι «η αναξιοπιστία πάει χέρι – χέρι με την κοινωνική αναλγησία» για την τρικομματική μνημονιακή συγκυβέρνηση.
Όπως σημειώνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση, «στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ψηφίστηκαν χθες με απαράδεκτο κοινοβουλευτικό τρόπο, προβλέπεται μεταξύ άλλων και η από 1/1/2014 επιβάρυνση των ασθενών με 25 ευρώ για κάθε εισαγωγή στο νοσοκομείο και 1 ευρώ για κάθε συνταγή», την ίδια ώρα που η κυβέρνηση διαβεβαίωνε πως το μέτρο «δεν θα ισχύσει επειδή δεν θα υπάρξει δημοσιονομική ανάγκη».
«Για μια ακόμη φορά οι συνεταίροι της κυβέρνησης επιλέγουν να μην πληρώσουν αυτοί που πλουτίζουν και φοροδιαφεύγουν και επιβάλλουν νέα χαράτσια στην τεράστια πλειοψηφία του λαού μας που στενάζει από τα αποτελέσματα των μνημονιακών μέτρων», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
Εμείς προσθέτουμε απλά πως …ίσως να είχαν προτεραιότητα οι «σκαφάτοι», γιατί όπως και το κάνεις άλλο να καταξοδεύεσαι στα σολάριουμ και άλλο το φυσικό μαύρισμα στο κατάστρωμα του γιοτ με την σαμπάνια σου στο χέρι!
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: